Jump to content



  • yanni
    yanni

    Στην αγορά των πληκτρολογίων εισέρχεται η Mushkin με το νέο της Carbon KB-001

    Η Mushkin αποκάλυψε έναν νέο μηχανικό πληκτρολόγιο το οποίο απευθύνεται στους gamers.  Το νέο αυτό πληκτρολόγιο ονομάζεται Carbon KB-001 και αποτελεί το πρώτο πληκτρολόγιο της εταιρίας, σε μια προσπάθειά της να επεκταθεί και σε άλλες αγορές πέραν αυτών των μνημών και των SSDs, όπου τα περιθώρια κέρδους είναι ιδιαίτερα περιορισμένα.

     

    Ένα πρωτότυπο του νέου πληκτρολογίου επιδεικνυόταν από την εταιρία στην CES 2017 στις αρχές του μήνα. Το νέο  Mushkin Carbon KB-001 διαθέτει σασί κατασκευασμένο από αλουμίνιο το οποίο έχει χαραχθεί από μηχανήματα ακριβείας, ενώ τα πλήκτρα στηρίζονται σε ένα PCB διπλού fiberglass. Υπάρχουν 104 πλήκτρα και οι διακόπτες που χρησιμοποιούνται είναι οι καφέ Kailh. Η σχεδίαση είναι μάλλον καθαρή με στόχο τον μέσο PC gamer, ενώ ένα μόνιμο στήριγμα για τους καρπούς υπάρχει στο μπροστινό μέρος του πληκτρολογίου. Υπάρχει RGB φωτισμός, ο οποίος σύμφωνα με το TechReport θα επιτρέπει σε κάθε πλήκτρο να έχει τον δικό του. Θα κυκλοφορήσει πάντως και έκδοση με φωτισμό ενός χρώματος, για όσους δεν ενδιαφέρονται για RGB.

     

    5886448872c7c-MushkinCarbonKB-001-1.jpg

     

    Mushkin Carbon KB-001 -2.jpg

     

    Η Mushkin ακόμα δεν έχει γνωστοποιήσει ημερομηνία διαθεσιμότητας του Carbon KB-001. Όσον αφορά την τιμή, φημολογείται ότι αυτή θα κινείται κάπου στα $70.

     

    Οι παρακάτω φωτογραφίες είναι από την CES 2017.

     

    Mushkin Carbon KB-001 -3.jpg

     

    Mushkin Carbon KB-001 -4.jpg


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.