Jump to content



  • yanni
    yanni

    Στην αγορά των gaming laptops επανέρχεται η Samsung με την νέα σειρά Odyssey

    Με δύο νέα μοντέλα της νέας της σειράς Odyssey, τα οποία ανακοίνωσε στην CES 2017, η Sasmung επανέρχεται στην αγορά των gaming laptops. Τα νέα αυτά laptops θα βασίζονται σε επεξεργαστές Kaby Lake και κάρτες γραφικών από την AMD και την Nvidia.

     

    Το  Samsung Notebook Odyssey θα διατίθεται σε δύο εκδόσεις, μία με οθόνη 15,6'' και μία με οθόνη των 17,3''. Και οι δύο οθόνες θα διθέτουν ανάλυση FullHD καθώς και anti-glare panel. Στον τομέα του επεξεργαστή θα υπάρχει η επιλογή για έως και 7ης γενιάς επεξεργαστές Intel με έως και 45W TDP, ενώ η μνήμη θα φτάνει έως τα 32GB, στην περίπτωση του μικρότερου μοντέλου(15,6''), και έως τα 64GB στην περίπτωση του μεγάλου μοντέλου(17,3'').

     

    58722f206c6c5-SamsungOdyssey1.jpg

     

    Samsung Odyssey 2.jpg

     

    Η κάρτα γραφικών στο μικρότερο μοντέλο θα είναι η GTX 1050, ενώ στο μεγαλύτερο μοντέλο ο αγοραστής θα μπορεί να επιλέξει ανάμεσα σε μια GTX 1070 ή μια RX 570 η οποία πιθανόν είναι rebrand της RX 470. Στον τομέα των αποθηκευτικών μέσων, το μεγάλο μοντέλο διαθέτει τρεις θέσεις, ενώ το μικρότερο δύο, επιτρέποντας τον συνδυασμό SSD και μηχανικών δίσκων.

     

    AMD-Radeon-RX-570-Samsung-Odyssey.jpg

     

    Η Samsung έχει ενσωματώσει στα laptops ένα σύστημα ψύξης το οποίο αποκαλεί Hexaflow. Ουσιαστικά στο κάτω μέρος του laptop, ένα τμήμα του διαθέτει διάτρητους αεραγωγούς για την αποτελεσματικότερη ψύξη του φορητού. Επιπλέον το τμήμα αυτό συγκρατείται από μόλις τρεις βίδες, επιτρέποντας την ιδιαίτερα εύκολη πρόσβαση στο εσωτερικό του για την αλλαγή των αποθηκευτικών μέσων και των μνημών.

     

    Samsung Odyssey 3.jpg

     

    Επισήμως δεν υπάρχουν πληροφορίες για τις τιμές τους, αλλά αναμένονται σύντομα και με τιμές που θα ξεκινάνε από τα $1199.


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.