Jump to content



  • yanni
    yanni

    Στην αγορά των SSDs εισέρχεται και η Biostar

    Η Biostar είναι γνωστή στους περισσότερους για τις μητρικές της και σε δεύτερο βαθμό για της κάρτες γραφικών Nvidia που διαθέτει. Η εταιρία τώρα φαίνεται να προσπαθεί να εισέλθει και στην αγορά των SSDs, ανακοινώνοντας μια νέα σειρά μοντέλων σε μορφή δίσκου των 2,5'' και με SATA III interface.

     

    Με την υιοθέτηση του SATA III interface, είναι φανερό ότι η εταιρία προσπαθεί να προσεγγίσει τον μέσο καταναλωτή που επιζητά απλά μια καλύτερη λύση έναντι ενός τυπικού HDD, για τον αποθηκευτικό του χώρο, η οποία ταυτόχρονα να είναι και οικονομική. Η νέα σειρά της Biostar ακούει στο όνομα G300 και θα περιλαμβάνει τρία μοντέλα με χωρητικότητες 120GB, 240GB και 480GB. Η νέα σειρά χρησιμοποιεί τον controller SMI2256 της Silicon Motion. Αν και δεν αναφέρεται ο τύπος της NAND, πιθανόν πρόκειται για TLC.

     

    biostar-g300-drive.jpg

     

    Οι νέοι SSD διαθέτουν DRAM cache ανάλογη του μεγέθους τους, ενώ οι επιδόσεις τους φτάνουν τα 550MB/sec σε σειριακή ανάγνωση και έως 480MB/sec σε σειριακή εγγραφή. Το πάχος τους είναι 6,8 χιλιοστά, το περίβλημα είναι κατασκευασμένο από αλουμίνιο το οποίο βοηθάει στην καλύτερη ψύξη τους, ενώ οι προτεινόμενες τιμές λιανικής τους είναι, $44, $66 και $140. καλύπτονται από 3 χρόνια εγγύηση.

     

    Biostar-G300-Specs.png

     

    Στο παρελθόν η εταιρία έχει πολλές φορές προωθήσει μητρικές και κάρτες γραφικών ως πακέτα αναβάθμισης, οπότε με την προσθήκη στα προϊόντα της και αποθηκευτικών μέσων SSD, ίσως να προσπαθεί να προσφέρει πιο ολοκληρωμένες και προσιτές λύσεις αναβάθμισης.


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.