Jump to content



  • yanni
    yanni

    Στις 17 Οκτωβρίου θα γίνει διαθέσιμο το Windows 10 Fall Creators Update

    Η Microsoft είχε γνωστοποιήσει στο παρελθόν, ότι οι σημαντικές ενημερώσεις των Windows 10, θα διατίθενται κάθε έξι μήνες. Η επόμενη σημαντική αναβάθμιση για τα Windows 10, είναι η Fall Creators Update, με την Microsoft να ανακοινώνει και επισήμως ότι η ενημέρωση αυτή θα είναι διαθέσιμη στις 17 Οκτωβρίου.

     

    Η νέα αυτή ενημέρωση των Winodws 10, φέρνει νέα χαρακτηριστικά στο λειτουργικό σύστημα της Microsoft, καθώς και τις αναμενόμενες διορθώσεις πολλών bugs του λειτουργικού, αλλά και τι απαραίτητες ενημερώσεις ασφαλείας.

     

    Ανάμεσα στα νέα χαρακτηριστικά, έχουμε το Timeline, το οποίο επιτρέπει στους χρήστες να δουν πάνω σε τι δούλευαν δύο ώρες ή δύο μήνες πριν.

     

     

    Προστίθεται επίσης η δυνατότητα κατά το log out ο χρήστης να μπορεί να επιλέξει να συνεχίσει την δουλειά του στην επόμενη συσκευή στην οποία θα συνδεθεί, μέσω της Cortana. Θα επιτρέπεται ακόμα και το copy and paste δεδομένων που βρίσκονται στο clipboard μεταξύ συσκευών.

     

     

    Το OneDrive αναβαθμίζεται με το χαρακτηριστικό Files On-Demand, το οποίο επιτρέπει την αποθήκευση των αρχείων και των φακέλων του στο cloud και την πρόσβαση σε αυτά εύκολα και γρήγορα μέσω του File Explorer, χωρίς να καταλαμβάνεται χώρος στα τοπικά αποθηκευτικά μέσα.

     

    Μια νέα εφαρμογή, η Story Remix έρχεται να διαδεχθεί το Movie Maker για την δημιουργία βίντεο το οποίο θα δημιουργείται από συνδυασμό βίντεο, φωτογραφιών και μουσικής, με τον δημιουργό να μπορεί να προσθέσει transition και 3D εφέ.

     

     

    Τέλος, με την έλευση της νέας αυτής ενημέρωσης θα έχουμε και την επίσημη υποστήριξη των νέων Microsoft Mixed Reality Headsets από Dell, HP, Acer και Lenovo, τα οποία αναμένεται να ξεκινήσουν να πωλούνται την ημέρα διάθεσης του Fall Creators Update.

     

    Windows_UpcomingFeature_2.jpg

     

    Τα παραπάνω και πολλά άλλα νέα χαρακτηριστικά, όπως καλύτερη υποστήριξη γραφίδων, νέα 3D χαρακτηριστικά για την εφαρμογή των φωτογραφιών και το νέο gaming mode, μπορείτε ήδη να τα δοκιμάσετε αν επιλέξετε να συμμετάσχετε στο Windows Insider πρόγραμμα της Microsoft. Βέβαια αν το σύστημά σας είναι το κυρίως σύστημα σας, στο οποίο απαιτείται πρωτίστως η σταθερότητά του, ίσως είναι καλύτερα να περιμένετε μέχρι της 17 Οκτωβρίου.

     


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.