Jump to content



  • X-kyramas
    X-kyramas

    Στις 4 Οκτωβρίου θα ανακοινωθούν τα νέα smartphones της Google

    Η Google ανακοίνωσε σήμερα την ημερομηνία της  επίσημης παρουσίασης των δύο νέων smartphones της εταιρίας, η οποία θα είναι η 4η Οκτωβρίου 2016.

     

    Η Google κυκλοφόρησε και ένα teaser video, στο οποίο όπως ήταν αναμενόμενο δεν δείχνει λεπτομέρειες για να νέα τηλέφωνα πέρα από το σχήμα τους με τις στρογγυλεμένες γωνίες. Το animation δείχνει ένα search box το οποίο μεταμορφώνεται στο περίγραμμα μια συσκευής.

     

     

     

    Η εταιρία δημοσιοποίησε και μία νέα σχετική ιστοσελίδα στη διεύθυνση madeby.google.com, ή την google.com/tenfour, η οποία ανακατευθύνει στην προηγούμενη σελίδα. Στην ιστοσελίδα αυτή υπάρχει το ίδιο video αλλά έχει περισσότερες εικόνες οι οποίες εναλλάσσονται μέσα στο περίγραμμα του τηλεφώνου. Εκεί, μπορείτε να εισάγετε και το email σας σε περίπτωση που θέλετε περισσότερες πληροφορίες και μπορείτε να προσθέσετε το event στο ημερολόγιό σας.

     

    Τα δύο smartphones τα οποία αναμένονται είναι το Pixel και το Pixel XL. Φήμες θέλουν τα νέα Pixel να αντικαθιστούν τη σειρά Nexus και να τρέχουν το νέο Android 7.1 Nougat αμέσως μόλις κυκλοφορήσουν. Στο ίδιο event αναμένεται να ανακοινωθούν ένα νέο Daydream VR headset και μία συσκευή Chromecast η οποία θα υποστηρίζει video ανάλυσης 4K. Μπορεί να ακούσουμε και για το Google Home, η απάντηση της εταιρίας στο Amazon Echo.

     


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.