Jump to content



  • X-kyramas
    X-kyramas

    Στις 7 Σεπτεμβρίου η παρουσίαση του iPhone 7

    Η Apple θα παρουσιάσει το νέο της iPhone στις 7 Σεπτεμβρίου μαζί με τα νέα Apple Watches. Οι προσκλήσεις που στάλθηκαν από την εταιρία απλώς έγραφαν "Θα σας δούμε στις 7 του μηνός".

     

    Αυτός θα είναι ο πέμπτος συνεχόμενος χρόνος που η Apple οργανώνει ένα event στις αρχές Σεπτεμβρίου για να ανακοινώσει νέα προϊόντα. Ως συνήθως ένα από αυτά είναι το νέο iPhone. Η νέα γενιά αναμένεται να είναι παρόμοια με το μοντέλο του προηγούμενου χρόνου με μικρές αλλαγές όπως λιγότερο εμφανείς γραμμές κεραίας αλλά και μία σημαντική αλλαγή : η αφαίρεση της υποδοχής των ακουστικών.  

     

    apple-event-september-2016.jpg

     

    Τα νέα iPhone αναμένονται να έχουν καλύτερη αδιαβροχοποίηση, ενώ το μεγαλύτερο μοντέλο θα διαθέτει δύο κάμερες. Η  Apple φέτος φαίνεται ότι τελικά δεν θα κυκλοφορήσει μοντέλο με 16GB  αλλά τα νέα μοντέλα θα ξεκινάνε με 32GB εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο.


    Όσον αφορά το Apple Watch, πέρασαν δύο χρόνια από την πρώτη παρουσίασή τους και φαίνεται ότι η εταιρία είναι έτοιμη για την ανακοίνωση νέων μοντέλων με την ίδια σχεδίαση αλλά με βελτιώσεις στο εσωτερικό όπως πιο γρήγορο επεξεργαστή, καλύτερο GPS και ίσως και φωτογραφική μηχανή, αν και αυτό δεν είναι επιβεβαιωμένο. Το σίγουρο είναι ότι η φιλοσοφία τους απομακρύνεται από τη χρήση του Apple Watch για την ανταλλαγή μηνυμάτων.

     

    Υπομονή λοιπόν μέχρι τις 7 Σεπτεμβρίου όπου ο Tim Cook θα ανέβει στην σκηνή για να μας ανακοινώσει το "the next best thing".

     

     


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.