Jump to content


  • UltraB
    UltraB

    Συνεργασία Oculus & Xiaomi για ένα από τα οικονομικότερα αυτόνομα VR Headset

    Ο υπεύθυνος του VR τμήματος του Facebook, Hugo Barra, στα πλαίσια συνέντευξης τύπου της Qualcomm στη CES 2018 βρέθηκε στη σκηνή για να ανακοινώσει την συνεργασία της Oculus με την Xiaomi για ένα οικονομικό και αυτόνομο VR Headset, το Oculus Go.

     

    Το Oculus Go είναι μια προσιτή πρόταση των εταιριών για μια αυτόνομη VR λύση που δεν χρειάζεται ηλεκτρονικό υπολογιστή. Και όπως θα περιμένατε, η συσκευή χρησιμοποιεί τον επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 821 που συναντάμε στο LG G6 και στο αρχικό Google Pixel.

     

    Η συνεργασία των δύο εταιριών όμως δε σταματά εκεί καθώς πέρα του ότι η Xiaomi έχει αναλάβει την παραγωγή της συσκευής με στόχο η τιμή να παραμείνει σε προσιτά επίπεδα, η Xiaomi θα κατασκευάσει και ένα δεύτερο αντίστοιχο headset που θα ονομάζεται Mi VR Standalone και απευθύνεται ειδικά στην αγορά της Κίνας με τα δυο headsets να μοιράζονται τα ίδια βασικά χαρακτηριστικά.

     

    Δυστυχώς για την ώρα δεν υπάρχει κάποια ημερομηνία κυκλοφορίας και η τιμή του Oculus Go έχει καθοριστεί στα $199.


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.