Jump to content



  • gdp77
    gdp77

    Σύμφωνα με το DigiTimes, αναμένεται μείωση τιμών 10% στις μνήμες το τελευταίο τρίμηνο του 2020

    Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες από το αξιόπιστο DigiTimes, οι τιμές στις μνήμες αναμένεται να πέσουν κατά 10% το τελευταίο τρίμηνο του έτους. Το DigiTimes επικαλείται πηγές της βιομηχανίας μνημών που προβλέπουν τη μείωση στις τιμές. Ο λόγος είναι ότι λόγω της πανδημίας οι πωλήσεις δεν ήταν οι αναμενόμενες, ενώ είχε προβλεφθεί μεγάλη ζήτηση και τα εργοστάσια είχαν μεγάλη παραγωγή. 

     

    Θυμίζουμε ότι η παραγωγή δεν είναι κάτι που ξεκινάει ή σταματάει άμεσα, αλλά θέμα προγραμματισμού και προβλέψεων που γίνονται μήνες πριν παραχθεί το τελικό προϊόν. Κανείς, λοιπόν, δεν μπορούσε να προβλέψει την πανδημία και τα εργοστάσια είχαν κλείσει παραγγελίες και προχωρήσει στην ανάλογη παραγωγή. Το αποτέλεσμα είναι να υπάρχει αυτή τη στιγμή μεγάλο αδιάθετο στοκ και μικρότερη συγκριτικά ζήτηση, εξ ου και η πρόβλεψη για μείωση στις τιμές των μνημών.

     

    Αναλόγως, τα εργοστάσια θα προσπαθήσουν, πλέον, να ρυθμίσουν την παραγωγή τους, ώστε οι τιμές να επανέλθουν σε φυσιολογικό (ή υψηλότερα επίπεδα). Επομένως καλό είναι να έχετε το νου σας τους προσεχείς μήνες για ευκαιρίες αγορών.


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.