Jump to content



  • X-kyramas
    X-kyramas

    Τέλος για το κέντρο ειδοποιήσεων του Chrome στα Windows, Mac και Linux

    Δύο χρόνια μετά την εισαγωγή του, το κέντρο ειδοποιήσεων του Chrome, το εικονίδιο με το καμπανάκι για όσους αγνοούσαν την ύπαρξή του, τελικά αποδείχθηκε όχι και τόσο δημοφιλές. Ο Justin DeWitt, Chromium Software Engineer, ήταν κατηγορηματικός στη δήλωσή του εξηγώντας την κατάργησή του:

     

    "Στην πράξη πολύ λίγοι χρήστες το χρησιμοποιούσαν. Και για να κρατήσουμε τον Chrome όσο πιο απλό γίνεται θα το καταργήσουμε από τα Windows, Mac, και Linux στην επόμενη έκδοση".

     

    Οι ειδοποιήσεις του Chrome θα παραμείνουν αλλά δεν είναι ξεκάθαρο πως οι χρήστες του Google Now θα τις λαμβάνουν στο desktop. Ίσως, οι ειδοποιήσεις θα ενσωματωθούν με το σύστημα ειδοποιήσεων των Windows 10. Στο Chrome OS έχει ήδη αφαιρεθεί και τη θέση του έχει πάρει ένας νέος app launcher. Αναμένουμε να δούμε πως θα υλοποιηθεί και στα υπόλοιπα λειτουργικά συστήματα.

     

    Ο αντιδράσεις στο Chromium Blog ποικίλουν αρκετά, από αυτούς που δεν το ήξεραν καν, σε αυτούς που θρηνούν τον χαμό του.


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.