Jump to content



  • X-kyramas
    X-kyramas

    Τέλος εποχής για το Xbox 360

    Πέρασαν πάνω από δέκα χρόνια από την πρώτη κυκλοφορία του Xbox 360 και η Microsoft ανακοίνωσε σήμερα ότι σταματάει η παραγωγή του.

     

    Ο επικεφαλής της ομάδας του Xbox,  Phil Spencer δήλωσε σήμερα :

     

    "Το Xbox 360 βοήθησε τον επαναπροσδιορισμό μίας ολόκληρης γενιάς gaming στη Microsoft", προσθέτοντας ότι η κονσόλα αυτή "ήταν μία απίστευτη διαδρομή  που όμως τώρα πλησιάζει στο τέλος της".


    Το Xbox 360 δεν θα αφαιρεθεί από τα καταστήματα πώλησης αλλά θα πωλείται όσο υπάρχουν διαθέσιμες συσκευές σε απόθεμα και για αυτό μπορεί να παρατηρηθεί διακύμανση στη διαθεσιμότητά του μεταξύ των αγορών. 

     

     

    61yx3uRbbnL.-SL1000-.jpg


    Παρόλο που σταματάει η παραγωγή του, Η Microsoft θα συνεχίζει την υποστήριξη όπως εξήγησε και ο Spencer:

     

    "Οι κάτοχοι των Xbox 360 θα συνεχίζουν να λαμβάνουν τις υπηρεσίες του  Xbox Live όπως online multiplayer gaming καθώς και τις εφαρμογές που χρησιμοποιούν και σήμερα όπως και τα Games with Gold και Deals with Gold. Οι Xbox Live servers που υποστηρίζουν τις υπηρεσίες Xbox 360 θα παραμείνουν ενεργοί. Οι Xbox 360 fans θα μπορούν να συνεχίσουν να παίζουν τα αγαπημένα τους παιχνίδια με την πλήρη υποστήριξη του Xbox Live".

     

    "Οι Gamers θα συνεχίσουν να μπορούν να αγοράσουν ανάμεσα σε 4,000 Xbox 360 τίτλους παιχνιδιών αλλά και περιφερειακά για το Xbox 360 για όσο διαρκεί το απόθεμα. Οι κάτοχοι του Xbox One θα συνεχίσουν να απολαμβάνουν τα παιχνίδια του Xbox 360 μέσω του προγράμματος  Xbox One Backward Compatibility, χωρίς επιπλέον κόστος."

     

    Ο επικεφαλής της ομάδας του Xbox 360, παρέθεσε επίσης μερικά ενδιαφέροντα στατιστικά στοιχεία :

     

    • Πάνω από  78 δισεκατομμύρια ώρες παιχνιδιού
    • Σχεδόν 486 δισεκατομμύρια Gamerscore
    • 27 δισεκατομμύρια achievements
    • Πάνω από 25 δισεκατομμύρια ώρες σε εφαρμογές

     

    "Τις επόμενες εβδομάδες και μήνες θα μοιραστούμε μαζί σας περισσότερα για τα σχέδιά μας για το gaming στο Xbox One, στα Windows 10 και παραπέρα", υποσχέθηκε ο Spencer.

     

    Περισσότερα περιμένουμε να μάθουμε για αυτά τα σχέδια στην συνέντευξη τύπου της Microsoft στην E3 2016 τον Ιούνιο.

     

    Πηγή : neowin

     


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.