Jump to content



  • astrolabos
    astrolabos

    Τέλος η πρόσβαση στο διαδίκτυο για συσκευές Kindle τεχνολογίας 2G και 3G

    Οι ηλεκτρονικοί αναγνώστες Kindle της Amazon με ενσωματωμένο 3G, θα αρχίσουν να χάνουν τη συνδεσιμότητα τους στο διαδίκτυο στις Η.Π.Α. από το Δεκέμβριο 2021, σύμφωνα με πρόσφατη ανακοίνωση της Amazon που εστάλει στους κατόχους Kindle την προηγούμενη εβδομάδα. Η αλλαγή οφείλεται στη μετάβαση φορέων κινητής τηλεφωνίας από παλαιότερη τεχνολογία δικτύωσης 2G και 3G σε νεότερα δίκτυα 4G και 5G. Όσα Kindle παλαιότερης τεχνολογίας δεν διαθέτουν Wi-Fi, δε θα είναι δυνατή η πρόσβασή τους στο διαδίκτυο.

    Στην ανακοίνωσή αυτή, η Amazon τονίζει ότι οι χρήστες μπορούν να διαβάζουν τα βιβλία που έχουν ήδη κατεβάσει, αλλά δεν θα έχουν την δυνατότητα ανάκτησης νέων βιβλίων, εκτός αν αυτό γίνει μέσω Wi-Fi.

    Αυτό σημαίνει ότι οι συσκευές με 3G όπως το Kindle Keyboard (3ης γενιάς), Kindle Touch (4ης γενιάς), Kindle Paperwhite (4ης, 5ης, 6ης, και 7ης γενιάς), Kindle Voyage (7ης γενιάς), and Kindle Oasis (8ης γενιάς), θα έχουν μπορούν να φορτώνουν βιβλία μόνο μέσω καλωδίου micro-usb.

    Για τους πελάτες της Amazon που κατέχουν κάποια ή κάποιες από τις επηρεαζόμενες συσκευές, υπάρχει ένα πρόγραμμα απόσυρσης συσκευής.  Για τους πελάτες με Kindle (1η γενιάς), η Amazon προσφέρει μια δωρεάν συσκευή και κάλυμμα Kindle Oasis (10ης γενιάς).

    Οι πελάτες με Kindle (1ης και 2ης γενιάς), Kindle DX (2ης γενιάς) και πληκτρολόγιο Kindle (3ης γενιάς) μπορούν να λάβουν έκπτωση 70 $  για αγορά ενός νέου Kindle Paperwhite ή Kindle Oasis, συν 25 $ σε πιστώσεις για αγορά ebook.

    Οι πελάτες με Kindle Touch (4ης γενιάς), Kindle Paperwhite (5ης γενιάς, 6ης γενιάς και 7ης γενιάς), Kindle Voyage (7ης γενιάς) και Kindle Oasis (8ης γενιά) μπορούν να λάβουν 50 $ έκπτωση για ένα νέο Kindle Paperwhite ή Kindle Oasis, συν 15 $ σε πιστώσεις για αγορά ebook. 

     


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.