Jump to content



  • yanni
    yanni

    Τέλος οι κλασικές ψηφιακές κάμερες από την Samsung

    Σύμφωνα με την Νοτιοκορεάτικη ιστοσελίδα The Investor, η οποία επικαλείται ανώνυμη πηγή μέσα από την ίδια την εταιρία, η Samsung δεν σκοπεύει να παρουσιάσει στο μέλλον κάποια νέα ψηφιακή κάμερα. Αντίθετα η εταιρία κινείται προς την παραγωγή VR καμερών.

     

    Οι παραδοσιακές ψηφιακές μηχανές πλέον έχουν παραγκωνιστεί από τα smartphones, τα οποία προσφέρουν εκτός από αξιόλογες ενσωματωμένες φωτογραφικές μηχανές και πολλά χαρακτηριστικά και δυνατότητες σχετικές με την φωτογραφία και το βίντεο. Το αποτέλεσμα είναι οι περισσότεροι να βολεύονται με την κάμερα ενός κινητού, ενώ όσοι ψάχνουν για κάτι το σαφέστατα ποιοτικότερο, στρέφονται στις mirrorless ή τις DSLR.

     

    Δεν αποτελεί λοιπόν έκπληξη το γεγονός ότι η Samsung έχει να παρουσιάσει κάποια νέα compact ψηφιακή φωτογραφική μηχανή από το 2015 και την σειρά NX500, με τις τελευταίες πληροφορίες, όπως αναφέρθηκε και αρχικά, να θέλουν την εταιρία να μην σκοπεύει να παρουσιάσει στο μέλλον κάποιο άλλο μοντέλο. Αντίθετα η εταιρία στρέφεται στις κάμερες για φορητές συσκευές όπως smartphones, αλλά και στις εικονικής πραγματικότητας, οι οποίες θα είναι σε θέση να καταγράψουν εικόνα και βίντεο 360 μοιρών. Παράδειγμα τέτοιας κάμερας αποτελεί η Gear 360 για την οποία σας ενημερώσαμε πριν λίγες μέρες.


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.