Jump to content


  • yanni
    yanni

    Τέλος τα installation DVDs με τις μητρικές της EVGA

    Πολλοί σήμερα έχουν συστήματα στα οποία δεν υπάρχει εγκατεστημένη κάποια μονάδας DVD. Παρόλα αυτά οι εταιρίες που πουλάνε hardware, συνεχίζουν να δίνουν τους οδηγούς σε κάποιο CD ή DVD, μιας και ένα φτηνό USB 2.0 flash drive των 8GB κοστίζει στις εταιρίες έως και είκοσι φορές περισσότερο από ένα απλό DVD. Η EVGA έρχεται να το αλλάξει αυτό σε έναν βαθμό, αναφέροντας ότι από εδώ και πέρα οι απαιτούμενοι οδηγοί και το λογισμικό που θα συνοδεύουν τις μητρικές της, θα βρίσκονται σε ένα USB flash drive και όχι κάποιο οπτικό δίσκο.

     

    Την αποκάλυψη αυτή έκανε στο Twitter ο Jacob Freeman, Global Product Management Director της EVGA. Όπως ανέφερε στο σχετικό tweet, στις μελλοντικές της μητρικές, η EVGA θα περιλαμβάνει ένα USB 2.0 flash drive των 8GB, το οποίο θα φέρει το λογότυπο της εταιρίας και το οποίο δεν θα είναι write protected. Οπότε θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για άλλους σκοπούς ή απλά θα επιτρέπει την αντικατάσταση των εφαρμογών και οδηγών που θα είναι γραμμένα σε αυτό, με νεώτερες εκδόσεις τους. Η EVGA αναφέρει ότι το επιπλέον κόστος του USB Flash drive, δεν θα περάσει στον τελικό καταναλωτή.

     

    EVGA installation USB stick 1.jpg

     

    EVGA installation USB stick 2.jpg

     

    Ίσως είναι καιρός και άλλοι κατασκευαστές να ακολουθήσουν τον δρόμο αυτό, έστω στις περιπτώσεις των ακριβών προϊόντων τους, όπου ένα δολάριο επιπλέον, δεν θα παίζει ιδιαίτερα σημαντικό ρόλο στο περιθώριο κέρδους τους.


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.