Jump to content


  • yanni
    yanni

    Τέλος φαίνεται να θέλει να βάλει στο OC των non-K επεξεργαστών η Intel

    .
    Πριν λίγο καιρό είδαμε τους κατασκευαστές μητρικών, ο ένας μετά τον άλλον, να ανακοινώνουν νέο BIOS για πληθώρα μοντέλων τους για το LGA11551 socket που επέτρεπαν το overclocking σε επεξεργαστές Skylake που κανονικά δεν το υποστήριζαν. Ήταν θέμα χρόνου μέχρι η Intel να αντιδράσει και φαίνεται ότι η δυνατότητα υπερχρονισμού των non-K Skylake φτάνει στο τέλος της. Ήδη η ASRock προσφέρει πλέον στο site της νέο BIOS για τις μητρικές της, το οποίο αφαιρεί την δυνατότητα υπερχρονισμού του non-K Skylake. Το χαρακτηριστικό αυτό η εταιρία το είχε ονομάσει SKY OC και όπως βλέπουμε από την παρακάτω εικόνα, η αφαίρεσή του αποτελεί βασικό χαρακτηριστικό της νέας έκδοσης BIOS.

     


    ASRock New BIOS removes SKY OC

     


    Μετά από αυτή την κίνηση της ASRock και εφόσον και οι άλλοι κατασκευαστές ακολουθήσουν, γίνεται φανερό ότι όσοι ενδιαφέρονται για την δυνατότητα υπερχρονισμού non-K επεξεργαστών Skylake θα βρεθούν μπροστά στο δίλημμα, είτε της μη αναβάθμισης του BIOS της μητρικής τους, είτε της απώλειας του χαρακτηριστικού αυτού.


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.