Jump to content



  • X-kyramas
    X-kyramas

    Τέσσερις νέες ψύκτρες από την Antec

    H Antec, στην τριακοστή επέτειό της, ανακοίνωσε τέσσερις νέες ψύκτρες, συμβατές με Intel Core i7 Extreme και AMD Sempron, με τεχνολογία Straight Touch με την οποία τα χάλκινα heatpipes εφάπτονται απευθείας με τον επεξεργαστή για καλύτερη απαγωγή της θερμότητας.

     

    38b5e44cd16a.jpg

     

    Οι ψύκτρες A30, A40 Pro, C40 και C400 της Antec είναι άμεσα διαθέσιμες σε τιμές από 15  έως και 40 €. Η πιο φθηνή της σειράς στα 14 €, η Antec A30 διαθέτει έναν αθόρυβο ανεμιστήρα στα 92 mm με μπλε LED και δύο heatpipes. Τα αλουμινένια fins με διάσταση 43 x 86 mm παρέχουν μία μεγάλη επιφάνεια για καλύτερη μεταφορά της θερμότητας. Το σύστημα συγκράτησης στη μητρική αποτελείται από push-pins και μαζί με τη θερμοαγώγιμη πάστα εξασφαλίζουν μία απλή εγκατάσταση.

    2757711-xl-c.jpg

    Η Antec A40 Pro διαθέτει έναν αθόρυβο PWM ανεμιστήρα LED στα 92 mm, με μεγάλα αλουμινένια fins και τέσσερα ενσωματωμένα heat pipes. Η επικάλυψη από οξείδιο του αλουμινίου στο πάνω μέρος της ψύκτρας, βελτιώνει την μεταφορά θερμότητας και εμποδίζει την οξείδωση. Η προτεινόμενη λιανική τιμή για την  Α40 είναι στα 25 €.

     

    86d0758e17c4.jpg

     

    Η Antec C40 είναι σχεδιασμένη για τις ναυαρχίδες της Intel και της AMD και διαθέτει χάλκινη βάση πάχους 8 mm και επινικελωμένα fins με τέσσερα heatpipes, πετυχαίνοντας έτσι καλή απαγωγή της θερμότητας χωρίς να προσθέτει βάρος στην ψύκτρα. Η C40 διαθέτει έναν  PWM ανεμιστήρα με μπλε LED στα 92 mm. Και εδώ το πάνω μέρος της ψύκτρας έχει επικάλυψη από οξείδιο του αλουμινίου για καλύτερη μεταφορά της θερμότητας και προστασία από την οξείδωση. Η προτεινόμενη λιανική τιμή της είναι στα 35 €.

     

    6ae6e36374ac.jpg

     

    Η Antec C400 είναι η ψύκτρα με τις καλύτερες επιδόσεις. Διαθέτει  και αυτή χάλκινη βάση πάχους 8 mm και τέσσερα heatpipes. Ο  αθόρυβος PWM ανεμιστήρας με μπλε LED στα 120 mm, αποδίδει 77 CFM ροής αέρα. Τα fins βρίσκονται τοποθετημένα σε δύο επίπεδα για καλύτερες επιδόσεις. Η C400 είναι ιδανική για χρήση σε υπερχονισμένους επεξεργαστές και η προτεινόμενη λιανική τιμή της είναι στα 40 €.

     

     


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.