Jump to content



  • gdp77
    gdp77

    Τα έσοδα της Activision-Blizzard για το 2020 ξεπερνάνε κάθε προηγούμενο

    Η Activision τα κατάφερε πάλι... Η εταιρεία έσπασε το δικό της ρεκόρ πωλήσεων για δεύτερη φορά, ξεπερνώντας το προηγούμενο ρεκόρ του 7,5 δισεκατομμυρίων δολαρίων του 2018 κατά 500 εκατομμύρια δολάρια. Καθ 'όλη τη διάρκεια του 2020, η Activision-Blizzard είχε πρωτοφανή έσοδα 8,086 δισεκατομμυρίων δολαρίων (+ 25% σε ετήσια βάση), ξεπερνώντας εύκολα την αρχική ετήσια εκτίμηση πωλήσεων ύψους 7,675 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

     

    large.77705_434_activision-made-8-billion-in-2020-more-than-its-ever-before_full.png

     

    Η εταιρεία δημιούργησε ένα νέο υψηλό κέρδος όλων των εποχών ύψους 2,173 δισεκατομμυρίων δολαρίων λόγω των τεράστιων εσόδων, μαζί με ένα νέο ρεκόρ λειτουργικών εσόδων 2,7 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Ο εκδότης αποδίδει αυτά τα αστρονομικά κέρδη στο νέο του σχέδιο τεσσάρων σημείων, το οποίο δίνει έμφαση στα παιχνίδια για κινητά, σε premium παιχνίδια πλήρους τιμής, σε τίτλους F2P και στις μικρο-συναλλαγές εντός των παιχνιδιών. Το σχέδιο αυτό μετατρέπει μεγάλα franchise, όπως το Call of Duty, σε ένα συνεκτικό οικοσύστημα διαπλατφορμικών μικρο-συναλλαγών που αποτελείται από παιχνίδια F2P όπως το Warzone, δύο premium κυκλοφορίες CoD (Modern Warfare and Cold War) και μια κυκλοφορία Call of Duty για κινητά.

     

    Η Activision σχεδιάζει να μεταφερεί στις κινητές συσκευές όλα τα μεγάλα franchise της, ώστε να εφαρμόσει και σε αυτά το ίδιο σχέδιο τεσσάρων σημείων.


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.