Jump to content


  • yanni
    yanni

    Τα δέκα χρόνια του iPhone γιόρτασε η Apple

    Εχτές το iPhone έκλεισε τα δέκα χρόνια ζωής. Ήταν η 9η Ιανουαρίου του 2007 στο Macworld, όταν ο Steve Jobs είχε ανέβει στην εξέδρα για να αποκαλύψει στο κοινό το πρώτο iPhone. Αν και πολλοί αμφέβαλαν για την επιτυχία της νέας τότε συσκευής, 10 χρόνια μετά και με πωλήσεις που ξεπέρασαν συνολικά το ένα δισεκατομμύριο συσκευές, πλέον όλοι παραδέχονται ότι η συσκευή άλλαξε την εικόνα και το μέγεθος της Apple, αλλά και την ίδια την αγορά των smartphones.

     

    Για να γιορτάσει το γεγονός αυτό, η Apple έφτιαξε και μια σελίδα στο site της ειδικά για την επέτειο των δέκα χρόνων. Ο Jobs τότε είχε αποκαλέσει το iPhone επαναστατικό και αν και αυτά τα λόγια συνήθως είναι δεδομένα στην παρουσίαση ενός νέου προϊόντος, αποδείχτηκαν προφητικά. Αν και το πρώτο iPhone αποτελούσε ένα "ευρείας οθόνης iPod με touch controls, ένα επαναστατικό τηλέφωνο και μια επαναστατική συσκευή επικοινωνίας και internet", στην συνέχεια ήταν αυτό που αποτέλεσε την πηγή έμπνευσης για άλλες συσκευές της Apple όπως το iPad και το Apple Watch.

     

    Πηγαίνετε στο 21:50 για την παρουσίαση του iPhone.

     

    steve1.jpg

     

    Από τότε έως σήμερα πολλά έχουν αλλάξει με τις νεότερες συσκευές, όπως τα τελευταία iPhone 7/7 Plus, να δέχονται κριτική στο ότι δεν φέρνουν κάτι καινοτόμο στην αγορά. Παρόλα αυτά η τελευταία έκδοση του iPhone κατάφερε να είναι το κορυφαίο σε πωλήσεις smartphone στην αγορά της Αμερικής έστω, ενώ ο CEO της Apple, Tim Cook, υπόσχεται ακόμα καλύτερες συσκευές στο μέλλον, με την αρχή να γίνεται με το αμέσως επόμενο μοντέλο.

     

    iphone.jpg

     


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.