Jump to content


  • yanni
    yanni

    Τα κορυφαία smartphones για το 2016 αποκάλυψε το AnTuTu

    Το AnTuTu είναι ένα από τα πλέον γνωστά προγράμματα μέτρησης των επιδόσεων των φορητών συσκευών και χρησιμοποιείται συχνά για την σύγκριση φορητών συσκευών. Οι δημιουργοί του δημοσίευσαν πριν λίγες μέρες την λίστα με τα δέκα ταχύτερα smartphones στο AnTuTu για το 2016. Στην λίστα που περιλαμβάνονται τόσο Android όσο και iOS συσκευές, εντύπωση προκαλεί η απουσία της Samsung. Επιπλέον δημοσιεύτηκαν δύο ακόμα λίστες. Μία με τα δέκα κορυφαία Android smartphones και μία με τις δέκα κορυφαίες iOS φορητές συσκευές.

     

    Στην κορυφή της λίστας των κορυφαίων smartphones, βρίσκεται το Apple iPhone 7 Plus με 181,316 πόντους, με το Apple iPhone 7 να ακολουθεί με 172.001 πόντους, αποδεικνύοντας ότι οι τελευταίες κορυφαίες συσκευές της Apple, διαθέτουν και το απαραίτητο hardware, αλλά και το απαραίτητο software, ώστε να επιτύχουν κορυφαίες επιδόσεις. Στην τρίτη θέση βρίσκουμε την πρώτη Android συσκευή και πιο συγκεκριμένα το OnePlus 3T, με το  Snapdragon 821 SoC της Qualcomm, που επιτυγχάνει σκορ 163,013 πόντων. Ακολουθεί το LeEco Le Pro3 στην τέταρτη θέση, με το Moto Z να κλείνει την πεντάδα. Η λίστα με τις δέκα συσκευές είναι η παρακάτω.

     

    Antutu top devices 2016.jpg

     

    Από εκεί και πέρα το AnTuTu δημοσίευσε δύο ακόμα λίστας. Μία με τα κορυφαία Android smartphones, η οποία διαφέρει μόνο σε δύο θέσεις σε σχέση με την παραπάνω αφού απουσιάζουν οι δύο κορυφαίες συσκευές της Apple, αλλά και την λίστα με τις δέκα κορυφαίες συσκευές με iOS, όπου περιλαμβάνονται τόσο smartphones, όσο και tablets.

     

    588126ffcea8d-Antututopandroiddevices2016.jpg

     

    Antutu top ios devices 2016.jpg


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.