Jump to content



  • yanni
    yanni

    Τα νέα P10 και P10 plus ανακοίνωσε η Huawei

    Η Huawei ανακοίνωσε στο Mobile World Congress, τα νέα της P10 και P19 Plus, τα οποία έρχονται με αναβαθμισμένο hardware να διαδεχθούν τα P9 και P9 Plus, αλλά και περισσότερα χρώματα για να διαλέξει κάποιος αυτό που τους ταιριάζει. Και τα δύο μοντέλα ενσωματώνουν το Kirin 960, το οποίο υπόσχεται κορυφαίες επιδόσεις τόσο από τον επεξεργαστή και την κάρτα γραφικών, όσο και από το modem. Τα νέα P10 Και P10 Plus διαθέτουν δεύτερης γενιάς κάμερες της Leica, ενώ σηματοδοτούν και την έναρξη της συνεργασίας της Huawei με την GoPro.

     

    Τα δύο νέα μοντέλα έχουν πολλές ομοιότητες όσον αφορά το υλικό τους και ελάχιστες διαφορές. Η κύρια διαφορά είναι στην οθόνη και από εκεί και πέρα στην μπαταρία, τις περισσότερες επιλογές, όσον αφορά την ποσότητα της μνήμης και τον διαθέσιμο αποθηκευτικό χώρο για το P10 Plus, αλλά και την πίσω κάμερα. Μια σύγκριση των κυρίως χαρακτηριστικών των νέων μοντέλων ανά μεταξύ τους, αλλά και με τα παλιά P9 και P9 Plus μπορείτε να δείτε στον παρακάτω πίνακα.

     

    2017-02-26-image-14.jpg

     

    Huawei P10 P 10 plus P9 P9 Plus comparison.jpg

     

    Τα νέα smartphones της Huawei θα είναι διαθέσιμα σε πλήθος χρωμάτων, χάρη και στην συνεργασία της Huawei με την Pantone, από τον επόμενο κιόλας μήνα. Στις αγορές στις οποίες θα γίνουν διαθέσιμα τα νέα μοντέλα της Huawei, συμπεριλαμβάνεται και η Ελληνική.

     

    Huawei P10 P 10 plus.jpg

     

    Το Neowin, δημοσίευσε ένα hands-on video του P10, το οποίο μπορείτε να παρακολουθήσετε παρακάτω.

     

     


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.