Jump to content



  • miriam87
    miriam87

    Τα νέα ThinkPad και Lenovo Pcs επεκτείνουν τις επιλογές των μικρών επιχειρήσεων

    Η τέλεια ισορροπία μέσα και έξω από το γρφείο - ThinkPad E series

     


    lenovo thinkpad e520 nz3k7mb

     


    Το αξίοπιστο και έμπιστο ΤhinkPad E-Series , διαθέσιμο με αντιθαμβωτική οθόνη 14 και 15,6 ιντσών , προσφέρει πολύ καλή επίδοση , μεταφορά και εξαιρετικά χαρακτηριστικά για χρήστες μικρών επιχειρήσεων που ψάχνουν κορυφαία τεχνολογία που συναντάει τις ανάγκες τους κ την αξία των χρημάτων τους.

     

    PC solutions με design και συνειδητό budget

     

    Τα τελυταία desktops και laptops της Lenovo έρχονται με χαρακτηριστικά και design για εταιρίες που ψάχνουν εξαιρετική ποιότητα με επαγγελματικές προδιαγραφές για να εξασφαλίσουν έναν ασφαλή και παραγωγικό περιβάλλον εργασίας.

     

    Έχοντας τους τελευταίους επεξεργαστές Intel ή AMD, αυτά τα αναβαθμισμένα μοντέλα περιλαμβάνουν solid state drives και ικανοποιητικά γραφικά σε συγκεκριμένα, και wi-fi και Bluetooth για έυκολη σύνδεση με ασύρματα δίκτυα και περιφεριακά κανοντάς τα ιδανικά για λύσεις εκτός γραφείου , χώρους υποδοχής και καταστήματα πώλησης.

     


    S200 Win 10 Ministart Cortana

     


    Τα desktops προσφέρουν οθόνες με ποικιλία μεγεθών και διαμορφώσεων και περιλαμβάνουν πολύ δυνατά χαρακτηριστικά ασφαλείας όπως το Smart USB Protection και το Lenovo Bluetooth Lock.

     


    lenovo B41 35 b4135 3

     


    Τα laptops ποικοίλλουν, από γεμάτα χαρακτηριστικά αλλά ταυτόχρονα φιλικές τιμές, μέχρι λεπτά και ελαφριά με πολύ υψηλές αποδόσεις.

     

    Τιμές και διαθεσιμότητα
    ThinkPad E460 και E465 θα είναι διαθέσιμα από τον Νοέμβριο με τιμές που ξεκινούν απο $549 και $449 αντίστοιχα.
    ThinkPad E560 και E565 θα είναι διαθέσιμα από τον Νοέμβριο με τιμές που ξεκινούν απο $549 και $479 αντίστοιχα.
    Lenovo S200z, S400z, S405z και S500z all-in-one desktops θα είναι διαθέσιμα σε επιλεγμένες αγορές από το Q4 του 2015. Ρωτήστε τους τοπικούς αντιπροσώπους για τιμές
    Lenovo S200 Tower και S500 small form factor θα είναι διαθέσιμα σε επιλεγμένες αγορές από το το Q4 του 2015 . Ρωτήστε τους τοπικούς αντιπροσώπους για τιμές
    Lenovo M41, E41, E51, B41 and B51 laptops θα είναι διαθέσιμα σε επιλεγμένες αγορές από το το Q4 του 2015 . Ρωτήστε τους τοπικούς αντιπροσώπους για τιμές


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.