Jump to content



  • yanni
    yanni

    Τα νέα Windows 10 θα διατίθενται και σε USB sticks

    .
    Για τον λόγο αυτό η Microsoft ανακοίνωσε ότι τα Windows 10 θα διατεθούν για πρώτη φορά και σε USB sticks. Η φήμη υπήρχε καιρό τώρα, αλλά μόλις τώρα επιβεβαιώθηκε και επισήμως. Η Microsoft άρχισε να δέχεται προ παραγγελίες για τα Windows 10 στο Amazon και εκεί υπάρχουν οι επιλογές να αγοράσει κάποιος τα Windows 10 Home και Windows 10 Pro σε έκδοση USB. Οι τιμές τους είναι 120 και 200 δολάρια αντίστοιχα. Οι τιμές αυτές είναι αντίστοιχες με τις τιμές των Windows 8.1 σε εκδόσεις DVD, οπότε δεν φαίνεται η Microsoft να κοστολογεί ακριβότερα τις εκδόσεις αυτές.

     

    Windows 10 Pro USB Amazon

     

    Και οι δύο USB εκδόσεις που αναφέρονται στους καταλόγους του Amazon, έχουν ημερομηνία διαθεσιμότητας την 30η Αυγούστου, οπότε υπάρχει μια καθυστέρηση ενός μήνα σε σχέση με την 29η Ιουλίου οπότε και θα διατεθεί επίσημα η έκδοση RTM (Release To Manufacturer) του λειτουργικού.


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.