Jump to content



  • yanni
    yanni

    Τα 1,2 δισεκατομμύρια χρήστες έφτασε το Facebook Messenger

    Το Facebook είναι το πλέον δημοφιλές από τα sites κοινωνικής δικτύωσης και πλέον αυτόν τον τίτλο διεκδικεί και ο Facebook Messenger, στην δική του κατηγορία, φτάνοντας τα 1,2 δισεκατομμύρια ενεργούς χρήστες, σε μηνιαία βάση. Μάλιστα ο μόνος ανταγωνιστής του, που έχει επίσης επιτύχει τέτοιο νούμερο ενεργών χρηστών, το WhatsApp, ανήκει και αυτό στην Facebook.

     

    Ο αριθμός των ενεργών χρηστών ανέβηκε κατά 200 εκατομμύρια τους τελευταίους οκτώ μήνες, καταδεικνύοντας την άνοδο του Facebook Messenger κατά την διάρκεια αυτού του χρονικού διαστήματος. Ο επικεφαλής των προϊόντων Messaging στη Facebook, David Marcus, ευχαρίστησε μέσω Facebook post τους χρήστες του Facebook Messenger για την προτίμησή τους, ενώ μιλώντας στο TechCrunch ανέφερε ότι η εφαρμογή πλέον αποτελεί τον κύριο τρόπο επικοινωνίας πολλών χρηστών.

     

    Ο Facebook Messenger έχει εξελιχθεί σε κάτι πολύ περισσότερο από μια απλή εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων το τελευταίο διάστημα, έχοντας προστεθεί σε αυτόν πολλές δυνατότητες όπως, peer-to-peer mobile payments (και group payments), Instant Gamespollsreactions και mentions, νέα camera featuresgroup video chatsbots και άλλα. Δεν προκαλεί εντύπωση λοιπόν η αύξηση της δημοφιλίας του, η οποία μεταφράζεται και σε περισσότερα downloads, τόσο για iOS, όσο και για Android συσκευές.

     

    Από την άλλη όμως, η αύξηση αυτή στην δημοφιλία και τον αριθμό χρηστών του Facebook Messenger, δεν θα μπορούσε να μείνει ανεκμετάλλευτη, με την Facebook να εμφανίζει μηνύματα από χορηγούς, στους χρήστες που ξεκινάνε μια συνομιλία, ενώ παράλληλα δοκιμάζει και την ανάρτηση περισσότερων διαφημίσεων στην αρχική σελίδα του Messenger, για την ώρα σε χρήστες σε Αυστραλία και Ταϊλάνδη.

     


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.