Jump to content


  • tommybertsen
    tommybertsen

    Τα Windows 10 ξεπερνούν τους 800 εκατομμύρια χρήστες

    Σύμφωνα με την Microsoft, υπάρχουν πλέον περισσότερες από 800 εκατομμύρια συσκευές, που τρέχουν το λειτουργικό των Windows 10. Αυτό σημαίνει αύξηση κατά 100 εκατομμύρια μέσα σε ένα εξάμηνο.

     

    Η Microsoft, με την έλευση των Windows 10 και την τοποθέτηση αυτών σε Windows Phone συσκευές, είχε ως στόχο τις 1 δισεκατομμύριο συσκευές, σε 2 με 3 χρόνια. Το project με τα Windows Phone κατέρρευσε, όμως, παρόλα αυτά, τα Windows 10 είναι το λειτουργικό που αυξάνεται με τον ταχύτερο ρυθμό από κάθε άλλο λειτουργικό της Microsoft και αυτό είναι λογικό, καθώς το λειτουργικό δινόταν για 1 χρόνο ως δωρεάν αναβάθμιση σε κατόχους Windows 7 και Windows 8/8.1.

     

    Το 1 δισεκατομμύριο συσκευές, δεν είναι ανέφικτος στόχος και ίσως επιτευχθεί ταχύτερα από το αναμενόμενο. Αρκεί να σκεφτούμε ότι προσφάτως η Microsoft ανακοίνωσε πως η υποστήριξη για τα φημισμένα Windows 7, τα οποία χρησιμοποιούνται ευρέως ακόμη και σήμερα, θα λάβει τέλος μέσα στο 2019 (θα συνεχιστεί ωστόσο το paid support). Αυτό ίσως κάνει πολλούς χρήστες να προβούν σε αναβάθμιση του λειτουργικού τους συστήματος.


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.