Jump to content



  • yanni
    yanni

    Τελευταία νέα για το Project Scorpio της Microsoft

    Η Microsoft επιβεβαίωσε και επίσημα ότι θα αποκαλύψει πλήρως το Project Scorpio στην φετινή E3, η οποία και πραγματοποιείται τον Ιούνιο. Πιο συγκεκριμένα, η αποκάλυψη της νέας κονσόλας θα γίνει στις 11 Ιουνίου, στα πλαίσια της παρουσίας της εταιρίας στην E3 2017, ημερομηνία που ήταν μεν γνωστή, αλλά δεν είχε επιβεβαιωθεί το αν θα γίνει αναφορά στην νέα κονσόλα.

     

    Το Project Scorpio είναι πρακτικά μια σημαντικά αναβαθμισμένη έκδοση του αρχικού Xbox One, η οποία θα είναι σε θέση να παρέχει στον χρήστη της 4K gaming, σύμφωνα με την εταιρία, διατηρώντας απόλυτη συμβατότητα με τους τίτλους που μέχρι τώρα έχουν διατεθεί για το Xbox One. Γνωρίζοντας πλέον τις δυνατότητες του PlayStation 4 Pro από την SONY, η Microsoft έχει την δυνατότητα να προσφέρει σημαντικά δυνατότερο hardware και να φέρει τα πάνω κάτω σε σχέση με τα πρώτα 3 χρόνια κυκλοφορίας των τελευταίας γενιάς κονσολών, όπου η SONY κέρδισε κατά κράτος την μεταξύ τους μονομαχία, προσφέροντας ισχυρότερο hardware.

     

    Πάντως την εβδομάδα που μας πέρασε είχαμε ήδη κάποιες πληροφορίες για την νέα κονσόλα. Αποκαλύφθηκαν σημαντικά στοιχεία για το hardware της κονσόλας, με ακόμα περισσότερα στοιχεία να διαρρέουν μέσω της αποκάλυψης του Xbox Project Scorpio dev kit. Μία σημαντική πληροφορία που γνωστοποιήθηκε από τα παραπάνω, είναι και η υποστήριξη για την τεχνολογία AMD FreeSync, η οποία υπόσχεται ομαλά 3D γραφικά χωρίς tearing και stuttering.

     

    58f27179ef712_Projectscorpioconsoleanddevspecs.jpg

     

    Περισσότερα για αυτές τις τελευταίες αποκαλύψεις μπορείτε να μάθετε παρακολουθώντας τα παρακάτω βίντεο του digitalfoundry

     

     

     

     


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.