Jump to content



  • SirMomus
    SirMomus

    Τεχνολογία σάρωσης δακτυλικών αποτυπωμάτων χωρίς ειδικό κουμπί, από την LG

     

    Οι σύγχρονοι σαρωτές δακτυλικών αποτυπωμάτων δεν είναι ιδιαίτερα πρακτικοί. Όταν βρίσκονται στο πίσω μέρος, δεν μπορείτε να συνδεθείτε αν το τηλέφωνο είναι στο γραφείο σας. Στο μπροστινό μέρος πιάνει πολύτιμο χώρο της συσκευής, ενώ στο πλάι της ο σαρωτής είναι πολύ μικρός. Η πρωτοπορία της LG Innotek μπορεί να φέρει την επανάσταση στον τομέα, αφού ανέπτυξε έναν αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων που κρύβεται ακριβώς κάτω από το γυάλινο κάλυμμα της οθόνης, εξοικονομώντας χώρο και κάνοντας παράλληλα εύκολη τη σάρωση. Επιπλέον, μπορεί να είναι πιο αποτελεσματικός από ένα ειδικό κουμπί και είναι εξαιρετικά ακριβής ( το ποσοστό αποτυχίας είναι μόλις 0,002% ).

     

    Η LG δεν έχει πει πόσο σύντομα θα δούμε τη νέα της τεχνολογία σε δράση, και δεν έχει ονομάσει κανένα πελάτη της. Ωστόσο, πιστεύουμε ότι η ίδια η LG θα είναι η πρώτη που θα την εφαρμόσει. Η εταιρεία είναι μεγάλος υποστηρικτής και των σαρωτών δακτυλικών αποτυπωμάτων, αλλά και των κομψών και πρακτικών συσκευών, οπότε μπορεί να δούμε την νέα τεχνολογία στην επόμενη σειρά κινητών της. Το πραγματικό ερώτημα είναι ποια θα είναι η ανταπόκριση των άλλων μεγάλων εταιριών- συνήθως είτε έχουν τη δική τους τεχνολογία δακτυλικών αποτυπωμάτων ( όπως η Apple ) ή είναι απρόθυμοι να υποστηρίξουν έναν ανταγωνιστή.


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.