Jump to content


  • yanni
    yanni

    Την έκθεση αξιοπιστίας για το δεύτερο τρίμηνο του 2017, των HDD που χρησιμοποιεί, δημοσίευσε η Backblaze

    Η Backblaze ειδικεύεται στο cloud storage το οποίο απαιτεί από την εταιρία να διατηρεί μεγάλο αριθμό σκληρών δίσκων, μεγάλης χωρητικότητας. Η εταιρία από το 2013 και μετά δημοσιεύει στοιχεία όσον αφορά τα μοντέλα δίσκων που χρησιμοποιεί καθώς και το πόσο αξιόπιστα έχουν βγει αυτά. Στην τελευταία της αναφορά, η εταιρία δίνει τα στοιχεία  από το δεύτερο τρίμηνο του 2016, καθώς και τα στοιχεία για το σύνολο της περιόδου που διατηρεί στοιχεία, δηλαδή από το 2013 έως και τον Ιούνιο του 2017.

     

    Για να μπορέσουμε να εκτιμήσουμε τον βαθμό αξιοπιστίας που προσφέρουν τα διάφορα μοντέλα σκληρών δίσκων της αγοράς, χρειαζόμαστε ένα δείγμα από ικανό αριθμό δίσκων, οι οποίοι θα αξιοποιηθούν στον μέγιστο βαθμό τους, για μεγάλο χρονικό διάστημα. Στην τελευταία αναφορά της εταιρίας υπάρχουν στοιχεία από 83.151 σκληρούς δίσκους που χρησιμοποιεί η εταιρία στους cloud servers της, ένα ιδιαίτερα μεγάλο δείγμα. Ο πίνακας που βλέπετε παρακάτω βασίζεται σε στοιχεία που συλλέχθηκαν από την 1η Απριλίου έως την 30η Ιουνίου του 2017.

     

    backblaze blog-quarterly-Q2-2017.jpg

     

    Όπως αναφέρθηκε και αρχικά, η εταιρία δημοσίευσε και στοιχεία για το σύνολο της περιόδου από το 2013 έως και τον Ιούνιο του 2017. Ο σχετικός πίνακας είναι ο παρακάτω.

     

    backblaze blog-cumuative-stats-thru-Q2-2017.jpg

     

    Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να διαβάσετε στο σχετικό blog post της Backblaze.


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.