Jump to content



  • yanni
    yanni

    Την διαθεσιμότητα του νέου Dark Base 700 ανακοίνωσε η be quiet!

    Η be quiet! ανακοίνωσε ένα νέο κουτί, το Dark Base 700. Το Dark Base 700 ανήκει στην κατηγορία των mid tower PC cases και έρχεται να πλαισιώσει τα μεγαλύτερα μοντέλα, Dark Base 900 και 900 Pro που είχαμε δει πέρσι. Στα χαρακτηριστικά του Dark base 700 περιλαμβάνονται, RGB φωτισμός, USB Type C θύρα και πλήθος επιλογών για την ψύξη, είτε επιλεγεί ψύξη με αέρα, είτε με υγρό.

     

    Το Dark Base 700 ομοιάζει σε πολλά σημεία με τα μεγαλύτερα μοντέλα, υιοθετώντας παρόμοια σχεδίαση με αυτά. Έρχεται σε μαύρο χρώμα, αλλά διαθέτει RGB LED strips περιμετρικά του μπροστινού πάνελ και προς τα πλάγια, για όσους θα ήθελαν να προσθέσουν λίγο χρώμα. Υπάρχει επιλογή ανάμεσα σε έξι χρώματα και τρία διαφορετικά modes φωτισμού, ο οποίος φωτισμός μπορεί να συγχρονιστεί με αυτόν που προσφέρουν οι περισσότερες μητρικές.

     

    Dark Base 700 1.jpg

     

    Το  αριστερό πλαϊνό είναι κατασκευασμένο από γυαλί υψηλής αντοχής, αναδεικνύοντας τα εξαρτήματα στο εσωτερικό του κουτιού και τον RGB φωτισμό που ενδεχομένως αυτά διαθέτουν. Το υλικό που έχει χρησιμοποιηθεί είναι το ατσάλι για τον κορμό του κουτιού και το αλουμίνιο για τα υπόλοιπα πάνελ.

     

    Dark Base 700 2.jpg

     

    Τα πλήκτρα power και reset του υπολογιστή, οι υποδοχές ακουστικών και μικροφώνου, δύο USB 3.0 Type A και μία USB 3.1 Type C υποδοχές καθώς και το ρυθμιστικό του ενσωματωμένου fan controller, βρίσκονται στο πάνω μέρος του μπροστινού πάνελ του κουτιού.

     

    Dark Base 700 7.jpg

     

    Dark Base 700 6.jpg

     

    Το Dark Base 700 διατηρεί τον modular χαρακτήρα των μεγαλύτερων κουτιών. Έτσι και εδώ το motherboard tray μπορεί να αλλάξει πλευρά, να ρυθμιστεί το ύψος του ή απλά να αφαιρεθεί, ώστε να παίξει τον ρόλο του testing bench. Αφαιρούμενα είναι και τα cages για τρία αποθηκευτικά μέσα των 2,5'' και εφτά επιπλέον αποθηκευτικά μέσα των 3,5'' ή δεκατέσσερα των 2,5''. Το Dark Base 700 μπορεί να φιλοξενήσει έως δεκαεφτά αποθηκευτικά μέσα των 2,5''.

     

    Dark Base 700 3.jpg

     

    Dark Base 700 4.jpg

     

    Όσον αφορά το hardware που μπορεί να φιλοξενήσει, σε αυτό περιλαμβάνονται μητρικές MicroATX, Mini-ITX, ATX, αλλά και κάποιες E-ATX(305 x 275 χιλιοστά), κάρτα γραφικών με μήκος έως 286 χιλιοστά(έως 430 χιλιοστά χωρίς τα cages για τα αποθηκευτικά μέσα) και σύστημα ψύξης επεξεργαστή με ύψος έως και 180 χιλιοστά. Μπορεί να δεχθεί τροφοδοτικό τύπου ATX, με το τροφοδοτικό να βρίσκεται στο κάτω μέρος, σε ξεχωριστό διαμέρισμα, στο οποίο μπορεί κάποιος να κρύψει και το πλήθος καλωδίων.

     

    Όσον αφορά τον τομέα της υδρόψυξης, το Dark base 700 μπορεί να δεχθεί ψυγεία έως 360 χιλιοστών μπροστά και πάνω, αλλά και των 120 ή 140 χιλιοστών πίσω. Η πάνω θέση μάλιστα, είναι συρταρωτή, επιτρέποντας την εύκολη συντήρηση του ψυγείου της υδρόψυξης που θα έχει τοποθετηθεί εκεί.

     

    Dark Base 700 5.jpg

     

    Το νέο Dark Base 700 είναι ήδη διαθέσιμο προς $180. Στην τιμή περιλαμβάνονται και δύο προ εγκατεστημένοι ανεμιστήρες Silent Wings 3 140mm PWM. Σχετικό review μπορείτε να διαβάσετε στο Tom's Hardware.

     


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.