Jump to content



  • yanni
    yanni

    Την μηχανή γραφικών Lumberyard υιοθετεί το Star Citizen

    Το Star Citizen είναι ένας πολύ αναμενόμενος τίτλος space simulation, ο οποίος ξεκίνησε να αναπτύσσεται τον Οκτώβρη του 2012. Αν και έχουν περάσει τέσσερα χρόνια από τότε, η Cloud Imperium Games ανακοίνωσε αλλαγή στην μηχανή γραφικών του παιχνιδιού, από την CryEngine της Crytek, στην Lumberyard  της Amazon.

     

    Είναι μάλλον ασυνήθιστο για ένα παιχνίδι που είναι ήδη τέσσερα χρόνια υπό ανάπτυξη, να ανακοινώνεται ότι αλλάζει μηχανή γραφικών. Αυτό ακριβώς όμως ανακοίνωσε αυτές τις μέρες η Cloud Imperium Games που βρίσκεται πίσω από το Star Citizen και το Squadron 42, την single player έκδοση του παιχνιδιού.

     


    Σύμφωνα με την εταιρία, η μετάβαση στην μηχανή γραφικών της Amazon, γίνεται προκειμένου να αξιοποιηθούν οι δυνατότητες που προσφέρει η εν λόγω μηχανή γραφικών σε online παιχνίδια, όπως ενσωμάτωση με τα Amazon Web Services και υποστήριξη για την streaming υπηρεσία Twitch, αλλά και για να διασφαλιστεί η μακροζωία του παιχνιδιού.

     

    Η Lumberyard βασίζεται και αυτή στην CryEngine της Crytek, καθιστώντας την μετάβαση πιο εύκολη. Παρόλα αυτά θεωρείται δεδομένο ότι η ανάπτυξη του παιχνιδιού και η διάθεση της τελικής του έκδοσης, πηγαίνει πιο πίσω, κάτι που σίγουρα θα προκαλέσει αντιδράσεις.

     

    Το παιχνίδι χρησιμοποιεί μεθόδους crowd funding για την χρηματοδότησή του, έχοντας καταφέρει να συγκεντρώσει άνω των 139 εκατομμυρίων δολαρίων έως σήμερα. Αυτό το καθιστά το δεύτερο πιο επιτυχημένο σχέδιο στα χρονικά με χρηματοδότηση από το κοινό. Η τελευταία έκδοση του παιχνιδιού, η 2.6 Alpha περιλαμβάνει για πρώτη φορά και το ‘Star Marine’, ένα first person shooter κομμάτι του παιχνιδιού.

     

     

    Τέλος, να αναφέρουμε ότι η Cloud Imperium Games συνεργάζεται με την Amazon για περίπου έναν χρόνο, οπότε η ανακοίνωση μετάβασης στην νέα μηχανή γραφικών, δεν αποτελεί απάντηση στα προβλήματα που αντιμετωπίζει το τελευταίο διάστημα η Crytek.


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.