Jump to content



  • gdp77
    gdp77

    Το γνωστό Calculator των Windows 10 αποκτά δυνατότητες γραφικών παραστάσεων

    Η Microsoft προωθεί την επόμενη αναβάθμιση των Windows 10 (αυτή τη στιγμή Windows 10 Insider Preview 19546). Το τελικό προϊόν θα το παραλάβουν οι χρήστες με μορφή update στο πρώτο μισό του 2020, πιθανότατα την Άνοιξη.

     

    Παρά το γεγονός ότι η Microsoft δεν ανακοινώνει κάποιες μεγάλες αλλαγές στη "μηχανή" των Windows 10, υπάρχει μια σημαντική προσθήκη σε μία εφαρμογή των Windows που έρχεται μαζί με το λειτουργικό ανελλιπώς: Η εφαρμογή Calculator αποκτά τη δυνατότητα γραφικών παραστάσεων.

     

    large.windows-10-calculator-graphing-capability-min.jpg

     

    Η Microsoft ανακοίνωσε σχετικά: "Η δυνατότητα γραφικών παραστάσεων είναι σημαντική για μαθητές και φοιτητές που εξερευνούν τη γραμμική Άλγεβρα. Με αυτό το χαρακτηριστικό, ελπίζουμε να ενισχύσουμε τους μαθητές που μαθαίνουν μαθηματικά βελτιώνοντας την αντιληπτική τους ικανότητα και τη στάση απέναντι στα μαθηματικά".

     

    Στην αρχική έκδοση της αναβάθμισης της εφαρμογής, θα είναι εφικτές οι δυνατότητες γραφικών παραστάσεων μιας ή περισσότερων εξισώσεων, προσθήκη εξισώσεων με μεταβλητές και ιχνηλάτηση της γραφικής παράστασης με το ποντίκι ώστε να μπορεί ο χρήστης να αναλύει την εξίσωση.

     

    Πώς σας φαίνεται αυτή η προσθήκη στην εφαρμογή Calculator; Θα την αξιοποιήσετε ή ήδη εργάζεστε με άλλης μορφής επιστημονικά "κομπιουτερακια";


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.