Jump to content


  • yanni
    yanni

    Το επόμενο Assassin's Creed, ίσως να διαδραματίζεται στην Αρχαία Ελλάδα

    Η σειρά Assassin's Creed της Ubisoft είναι από τις πλέον γνωστές σειρές παιχνιδιών, σε βαθμό που πέρσι είδαμε και σχετική ταινία στην μεγάλη οθόνη. Το τελευταίο επεισόδιο της σειράς,  Assassin's Creed Origins, διαδραματιζόταν στην Αρχαία Αίγυπτο, με τις φήμες που κυκλοφόρησαν αυτές τις μέρες να θέλουν το επόμενο επεισόδιο να διαδραματίζεται στην Αρχαία Ελλάδα.

     

    Αυτό τουλάχιστον αναφέρει ο Liam Robertson, ο οποίος έχει καλή φήμη όσον αφορά τέτοιου τύπου πληροφορίες για μελλοντικούς τίτλους και ο οποίος επικαλείται πολλαπλές πηγές που σχετίζονται με την Ubisoft. Η ανάπτυξη του νέου επεισοδίου έχει ξεκινήσει από τις αρχές του 2017, αλλά θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι το Φθινόπωρο του 2019 για να δούμε το παιχνίδι σε PC, Xbox One και PlayStation 4.

     

    Το 2015 φημολογείτο ότι στο Assassin’s Creed Origins θα παίρναμε μια ιδέα από Αρχαία Ελλάδα, με την Αρχαία Αίγυπτο απλά να βρίσκεται στο επίκεντρο. Όπως αναφέρει ο Robertson, οι πηγές του ανέφεραν ότι η Ubisoft επέλεξε τελικά να κρατήσει την Αρχαία Ελλάδα για τον επόμενο τίτλο.

     

    Μένει λοιπόν να δούμε αν θα επιβεβαιωθούν οι φήμες αυτές. Μια ιδέα από το επερχόμενο Assassin's Creed ίσως να πάρουμε στην επόμενη E3.


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.