Jump to content


  • yanni
    yanni

    Το καλοκαίρι τα Windows 10. Πιθανή δωρεάν αναβάθμιση και από πειρατικά Windows

    .
    Πρόσφατες μελέτες έδειξαν ότι τα τρία τέταρτα του λογισμικού στην Κίνα δεν διέθεταν αυθεντικές άδειες χρήσης. Έτσι σε μια προσπάθεια η Microsoft να μπορέσει να προωθήσει αυθεντικές εκδόσεις του λειτουργικού της στα εκατοντάδες εκατομμύρια μηχανήματα της εν λόγω χώρας, αποφάσισε να διαθέσει την αναβάθμιση σε Windows 10 δωρεάν στους χρήστες λειτουργικών Windows 7 ή 8/8.1, χωρίς να ελέγχεται η αυθεντικότητα του λειτουργικού του χρήστη. Αυτό σημαίνει ότι ακόμα και χρήστες πειρατικών Windows θα έχουν την δυνατότητα να αναβαθμίσουν σε μια αυθεντική έκδοση των Windows 10 εντελώς δωρεάν, αποφεύγοντας παράλληλα και πιθανούς κινδύνους μιας πειραγμένης πειρατικής έκδοσης. Δεν έχει διευκρινιστεί πάντως το αν αυτή η κίνηση της Microsoft θα είναι αποκλειστικά για την αγορά της Κίνας ή αν θα ισχύσει για όλες τις χώρες.

     


    windows 10

     


    Τα Windows 10, αν και αναμένονταν να παρουσιαστούν από την Microsoft το φθινόπωρο, τελικά θα διατεθούν μέσα στο καλοκαίρι. Χάρη στο technical preview πρόγραμμα της Microsoft, επετεύχθη σημαντική πρόοδος στην εξέλιξη του νέου λειτουργικού φέρνοντάς την ημερομηνία διαθεσιμότητάς του, πολύ νωρίτερα του αναμενόμενου. Τα windows 10 αναμένεται να γίνουν διαθέσιμα ταυτόχρονα σε 190 χώρες.


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.