Jump to content



  • gdp77
    gdp77

    Το λογισμικό-πελάτης του Folding@home project αναβαθμίζεται και προσφέρει την επιλογή προτεραιότητας εργασίας για τον COVID-19

    Σε απάντηση της καθολικής ζήτησης για μια τέτοια δυνατότητα, οι υπεύθυνοι του Folding@home, αναβάθμισαν το λογισμικό-πελάτη του project, ώστε να επιτρέπει στον χρήστη να επιλέξει προτεραιότητα σε μονάδες εργασίας σχετικές με τον COVID-19. H αναβάθμιση διατίθεται εδώ. Η χρηματοδότηση για την αναβάθμιση του λογισμικού έγινε από το «Center for the Science and Engineering of Living Systems» (CSELS) του  Washington University με έδρα το St. Louis.

     

    Οι υπεύθυνοι του project ανακοίνωσαν επίσης:

     

    «Η υψηλότερη προτεραιότητά μας για αυτή την έκδοση ήταν να προσθέσουμε την επιλογή COVID-19 όσο πιο γρήγορα γινόταν. Επίσης εκμεταλλευθήκαμε την ευκαιρία ώστε να διορθώσουμε πολλά bugs που είχαν αναφερθεί από τους εθελοντές, αλλά δεν ασχοληθήκαμε με αυτά που θα απαιτούσαν περισσότερο χρόνο για αυτή την έκδοση. Για να αντιμετωπίζουμε με καλύτερο τρόπο τα bugs στο μέλλον, οργανώσαμε μια ομάδα εθελοντών που κάνουν διαλογή και δίνουν προτεραιότητα σε θέματα που αναφέρονται στο issue tracker στο GitHub. Οι προσπάθειές τους είναι σημαντικές. 

     

    Για το μέλλον, εργαζόμαστε ήδη σε νέο Open Source Folding@home λογισμικό. Αυτό το νέο λογισμικό θα βελτιώσει την απόδοση του Folding@home και θα διευκολύνει την κοινότητα να εμπλακεί στην ανάπτυξή του. Με την εκμετάλλευση όλου αυτού του ταλέντου που υπάρχει στην τεράστια κοινότητα του Folding@home, ελπίζουμε να παράξουμε ένα καλύτερο και πιο διαδραστικό λογισμικό που θα προσφέρει μια καλύτερη εμπειρία χρήστη, καθώς και να αναβαθμίζουμε το λογισμικό πιο συχνά. Περισσότερες πληροφορίες για τη διαθεσιμότητα αυτού του λογισμικού θα ανακοινώνονται στο blog του Folding@home». 


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.