Jump to content



  • yanni
    yanni

    Το νέο της Carbide Air 740 PC case ανακοίνωσε η Corsair

    Η Corsair έρχεται να προσθέσει άλλο ένα κουτί desktop στην μεγάλη γκάμα που ήδη διαθέτει. Πρόκειται για το νέο Carbide Air 740  το οποίο υιοθετεί εσωτερικά σχεδίαση διπλού διαμερίσματος, εξαιρετικές δυνατότητες ψύξης των εξαρτημάτων στο εσωτερικό του, σύμφωνα πάντα με την Corsair, αλλά και φιμέ πλαϊνό παράθυρο που μπορεί να αφαιρεθεί. Το νέο Air 740 απευθύνεται κυρίως στους PC builders και τους enthusiasts.

     

    Το Air 740 αποτελεί εξέλιξη του Air 540 υιοθετώντας την σχεδίαση δύο διαμερισμάτων της Corsair, Direct Airflow Path™, με το κυρίως διαμέρισμα να φιλοξενεί την μητρική και όλα τα εξαρτήματα που συνδέονται πάνω σε αυτήν, ενώ το δευτερεύον διαμέρισμα φιλοξενεί το τροφοδοτικό και τους δίσκους 2,5'' και 3,5''. Τρεις προ εγκατεστημένοι ανεμιστήρες CORSAIR AF140L των 140 χιλιοστών αναλαμβάνουν να παρέχουν ικανή ροή αέρα και άρα ψύξη στα εξαρτήματα που βρίσκονται εντός του κυρίου διαμερίσματος του Air 740. Χάρη στις αυξημένες δυνατότητες που παρέχει το Air 740 στον τομέα της διαχείρισης των καλωδίων και την τοποθέτηση των δίσκων στο δεύτερο διαμέρισμα, η ροή του αέρα είναι η μέγιστη δυνατή εντός του κουτιού, αφού δεν υπάρχουν εμπόδια. Σε αυτό βοηθάει και η αφαίρεση των θέσεων για οπτικά μέσα αποθήκευσης των 5,25'' οι οποίες ήταν παρούσες στο Air 540.

     

    AIR740-01.jpg

     

    AIR740_06.jpg

     

    Το Air 740 μπορεί να δεχθεί έως και οκτώ ανεμιστήρες των 120 χιλιοστών, ενώ στον τομέα της υδρόψυξης υποστηρίζεται η τοποθέτηση έως και τριών υδροψύξεων ταυτόχρονα, μίας στο πάνω μέρος( 240χιλ/280χιλ ), μίας στο πάτωμα( 240χιλ/280χιλ ) και μίας στην πρόσοψη του κουτιού( 240χιλ/280χιλ/360χιλ ).

     

     

    AIR740_10.jpg

     

    AIR740_12.jpg

     

    Στα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά του κουτιού βρίσκουμε 8 θύρες επέκτασης, δύο USB 3.0 θύρες, θύρα ακουστικών και θύρα μικροφώνου, ενώ οι θέσεις των δίσκων είναι tool free για εύκολη τοποθέτηση και αφαίρεσή τους. Όπως αναφέρθηκε αρχικά το κουτί διαθέτει πλαϊνό παράθυρο επιτρέποντας την επίδειξη τον εξαρτημάτων στο εσωτερικό του, ενώ φίλτρα για την σκόνη αποτρέπουν την είσοδο αυτής στο εσωτερικό του. Οι διατάσεις του Air 740 είναι 426 x 340 x 510 χιλιοστά. Η προτεινόμενη τιμή λιανικής του είναι €159.99 και είναι άμεσα διαθέσιμο παγκοσμίως από την Corsair και τους συνεργάτες της. Καλύπτεται από δύο χρόνια εγγύηση.

     

    Corsair Air 740 1.jpg

     

    Ήδη έχουν κάνει την εμφάνισή τους reviews στο διαδίκτυο με τρία από αυτά να είναι τα παρακάτω:

     

    Corsair Carbide Air 740 review - Article

     

    Corsair Carbide Air 740 Cube Chassis Review - eTeknix

     

    Review: Corsair Carbide Series Air 740 - Chassis - HEXUS.net

     

    Και ένα video review

     

     


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.