Jump to content


  • yanni
    yanni

    Το νέο της waterblock Eisblock XPX ανακοίνωσε η Alphacool

    Η Alphacool ανακοίνωσε ένα νέο waterblock, το οποίο και ανέπτυσσε για τρία ολόκληρα χρόνια. Πρόκειται για το Eisblock XPX, το οποίο αποτελεί τον διάδοχο του NexXxoS XP3, προσφέροντας πολύ καλύτερες επιδόσεις, χάρη στην νέα σχεδίασή του η οποία έγινε από μηδενική βάση.

     

    Ειδικότερα, το νέο Eisblock XPX διαθέτει fins των 0.2 χιλιοστών, το οποίο επέτρεψε στην εταιρία να χωρέσει συνολικά 81 fins εντός του waterblock, αυξάνοντας έτσι την επιφάνεια την οποία διατρέχει το νερό και άρα τις δυνατότητες απαγωγής της θερμότητας του waterblock. Η χρήση της νέας πατενταρισμένης τεχνολογίας "Ramp", εξασφαλίζει ότι το νερό κατανέμεται ομοιόμορφα εντός του waterblock, ενώ αποφεύγεται και ο στροβιλισμός του νερού. Επιπλέον, για ακόμα μικρότερη αντίσταση χρησιμοποιείται σύστημα διπλής διανομής. Τα παραπάνω, σύμφωνα με την Aplhacool, καθιστούν δευτερεύουσα την πίεση της αντλία, επιτρέποντας την λειτουργία της αντλίας σε χαμηλότερη ισχύ, για πιο αθόρυβο σύστημα, χωρίς απώλεια στις επιδόσεις ψύξης.

     

    583224afa89e6-EisblockXPX-1.jpg

     

    Eisblock XPX -2.jpg

     

    Eisblock XPX -10.jpg

     

    Το XPX Eisblock έχει βελτιστοποιηθεί για επεξεργαστές με μεγάλο DIE, καθώς η επιφάνεια ψύξης πάνω στην οποία ρέει το νερό, διευρύνθηκε σε 34 x 32 χιλιοστά, που σημαίνει ότι ακόμη και μεγάλοι επεξεργαστές των δέκα πυρήνων μπορούν να ψυχθούν χωρίς πρόβλημα. Βελτιστοποιημένη και απλοποιημένη είναι και η σχεδίαση του bracket, επιτρέποντας την εύκολη δημιουργία νέων για μελλοντικά sockets.

     

    Eisblock XPX -11.jpg

     

    Το Eisblock XPX της Alphacool είναι ήδη διαθέσιμο προς 69,79 ευρώ. Τα κύρια χαρακτηριστικά του είναι τα παρακάτω:

     

    • Dimensions (LxWxH): 65 x 65 x 30mm
    • Threads: 2x G1/4"
    • Tested Pressure: 2 Bar
    • Color: deep black sandblasted
    • Material Cooling Unit: Aluminium / Acetal
    • Compatibility Intel: 775 / 1056 / 1155 / 1150 / 1151 / 2011 / 2011-3
    • Compatibility AMD: AM2 /AM2+ /AM3 /AM3+ / FM1 / FM2 / FM2+ /AM4

    Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε το παρακάτω βίντεο.

     


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.