Jump to content



  • yanni
    yanni

    Το πρώτο της μηχανικό πληκτρολόγιο διαθέτει η Zalman

    .
    Το νέο μηχανικό πληκτρολόγιο της Zalman ακολουθάει frameless σχεδίαση και υπόσχεται υψηλής ταχύτητας απόκριση, υψηλή ακρίβεια χάρη στους Cherry MX Red διακόπτες, αλλά και φανταστικά εφέ μέσω των LED που ενσωματώνει. Διαθέτει πέντε πλήκτρα hardware macro, το οποίο σημαίνει ότι δεν βασίζεται σε λογισμικό για τον προγραμματισμό τους, επιτρέποντας σε αυτά να προγραμματιστούν και να λειτουργήσουν κάτω από οποιοδήποτε λειτουργικό σύστημα. Επιπλέον υπάρχουν multimedia πλήκτρα, πλήκτρα για την ρύθμιση του ήχου τα οποία μπορούν να παίξουν τον ρόλο των πλήκτρων του ποντικιού, Z πλήκτρο, LED speed meter, υποστηρίζεται N-key rollover και ενσωματώνει τεχνολογία Anti-Gosting και πολλές άλλες λειτουργίες σου θα καλύψουν την πλειοψηφία των gamers.

     


    ZM K700M LED 1

     


    Αναλυτικά τα χαρακτηριστικά του πληκτρολογίου και video παρουσιάσεις πολλών από αυτών, μπορείτε να βρείτε στην σελίδα του προϊόντος εδώ: Zalman ZM-K700M LED . Επιπλέον review του πληκτρολογίου μπορείτε να βρείτε εδώ: Zalman ZM-K700M Cherry MX Red Mechanical Keyboard Review


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.