Jump to content



  • jisr7
    jisr7

    Το AIDA64 γίνεται 20 χρονών, λαμπρή η πορεία του από το DOS μέχρι το iOS

    Η διάθεση των νέων αυτών εκδόσεων, συμπληρώνει την γκάμα των εκδόσεων που ήδη υπάρχουν διαθέσιμες για το συγκεκριμένο λογισμικό. Η αντίστοιχη έκδοση για Android έχει σημειώσει μέχρι στιγμής περίπου 160.000 downloads από την ημερομηνία κυκλοφορίας της, στις αρχές Μαρτίου. Ήταν ακριβώς πριν από 20 χρόνια που αρχίσαμε την ανάπτυξη του AIDA64 και έχει περάσει πολύ καιρός από την έκδοση που προοριζόταν μόνο για DOS. Όπως κάναμε και τις προηγούμενες δεκαετίες, έτσι και τώρα θα συνεχίσουμε την καινοτομία που χαρακτηρίζει το λογισμικό, ανέφερε σε δηλώσεις του Tamás Miklós, επικεφαλής της ομάδας ανάπτυξης του λογισμικού στη FinalWire.

     


    114a

     


    Η κυκλοφορία του για συσκευές iOS και Windows Phone έγινε πάνω στα 20α γενέθλιά του. Όντας αρχικά γνωστό ως ASMDemo για DOS παρείχε βασικές πληροφορίες για το υλικό του ηλεκτρονικού υπολογιστή και έγινε επισήμως διαθέσιμο το 1996. Να σημειωθεί ότι η έκδοση για iOS απαιτεί iOS 7.0 ή νεώτερη, ενώ η έκδοση για Windows Phone μπορεί να εγκατασταθεί σε συσκευές με Windows Phone 8.1 και Windows 10 Mobile Preview.


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.