Jump to content


  • gdp77
    gdp77

    Το Asus ROG Strix Go 2.4 Headset χρησιμοποιεί AI για καταστολή του μικροφωνικού θορύβου

    Δύο ακουστικά, ένα μικρόφωνο και ένα κουμπί "mute". Τι άλλο να ζητήσει κανείς από ένα headset; Βασικά, πολλά... Αν και τα περισσότερα headsets είναι σχεδόν ίδια, η Asus προσπαθεί να ξεχωρίσει χρησιμοποιώντας τη σύμφραση AI και δηλώνει ότι το νέο Asus ROG Strix Go 2.4 headset χρησιμοποιεί αλγόριθμο καταστολής του μικροφωνικού θορύβου, ώστε να απομονώσει τη φωνή του ομιλητή από τους περιβαλλοντικούς θορύβους.

     

    Ακολουθεί ένα video στο οποίο η Asus επιδεικνύει τις δυνατότητες του νέου headset:

     

     

    Σύμφωνα με την Asus, προκειμένου να επιτευχθεί το αποτέλεσμα που επιδεικνύεται στο video, ο αλγόριθμος του μικροφωνικού ήχου έχει εκπαιδευτεί πάνω σε μια τεράστια database ηχητικών εγγραφών ώστε με ακρίβεια να εντοπίζεται ο περιβαλλοντικός θόρυβος και να απομονώνεται. Το bi-directional μικρόφωνο θα μπορεί να απομονώνει ακόμα και τα χτυπήματα των πλήκτρων του πληκτρολογίου ή και τις ανθρώπινες ομιλίες στο παρασκήνιο, ώστε οι συμπαίκτες σας να μπορούν να ακούν μόνο τη δική σας φωνή στις gaming συνεδρίες σας.

     

    Το headset λειτουργεί με ασύρματη σύνδεση 2.4 GHz αλλά έχει και τη δυνατότητα σύνδεσης μέσω USB Type-C για σύνδεση με mobile συσκευές και για τη φόρτιση. Τα ακουστικά διαθέτουν 40-mm neodymium magnetic drivers για την παραγωγή του ήχου. Όταν συνδέονται μέσω 3.5-mm καρφί, το headset μπορεί να παράξει Hi-Res Audio. Σύμφωνα με την Asus, η μπαταρία Lithium Polymer προσφέρει μέχρι 25 ώρες αυτονομίας, ενώ με μια 15λεπτη γρήγορη φόρτιση θα μπορείτε να παίξετε 3 ώρες.

     

    large.ezgif.com-webp-to-jpg.jpg

    Στη συσκευασία περιλαμβάνονται 3.5-mm audio καλώδιο, USB Type-C charging καλώδιο, USB Type-C-to-Type-A μετατροπέας, ένα δεύτερο μικρότερο μικρόφωνο για χρήση "on-the-go" και μια θήκη μεταφοράς. Το headset διαθέτει ακόμα τη δυνατότητα να αναδιπλώνεται για εύκολη αποθήκευση και μεταφορά. Το βάρος του είναι 290g.

     

    Η Asus θα κυκλοφορήσει το νέο αυτό προϊόν τον Δεκέμβριο. Μέχρι στιγμής έχει ανακοινωθεί μόνο η τιμή Ηνωμένου Βασιλείου στις 159,99£. Με απευθείας μετατροπή το ποσό αυτό ισούται με περίπου 205$, αν και θεωρείται πιθανότερο η τιμή ΗΠΑ να είναι 199,99$.


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.