Jump to content


  • gdp77
    gdp77

    Το Crysis Remastered έρχεται στα PC, PS4, Xbox One και Switch

    «Μπορεί να τρέξει Crysis»; Όταν οι PC enthusiasts συζητούσαν για την ισχύ του PC τους, αυτή η ερώτηση ήταν κάποτε ο πήχης που συμβόλιζε τη δύναμη ενός gaming PC. Εάν πλέον αναρωτιέστε αν το Switch, με τον μέτριο NVIDIA Tegra X1 επεξεργαστή, μπορεί να τρέξει το παιχνίδι, η απάντηση είναι «ναι».

     

    Σε συνέχεια των πληροφοριών που είχαν διαρρεύσει λίγες μέρες νωρίτερα, η Crytek επιβεβαίωσε ότι εργάζεται για τη δημιουργία του Crysis Remastered, προκειμένου να αναβιώσει το δημοφιλές παιχνίδι του 2007 στα Playstation 4, Windows PC, Xbox One και Nintendo Switch.

     

     

    To Crysis Remastered θα διαθέτει μια σειρά από βελτιώσεις στα γραφικά στις οποίες περιλαμβάνεται η υποστήριξη ray tracing μέσω λογισμικού, ώστε το παιχνίδι να φαίνεται εντελώς καινούργιο. Η Crytek αναπτύσσει το παιχνίδι σε συνεργασία με την Saber Interactive, το studio που βοήθησε ώστε να μεταφερθεί το Witcher 3 στο Nintendo Switch.

     

    Mετά την κυκλοφορία για PC, το Crysis μεταφέρθηκε στο Playstation 3 και στο Xbox 360. To παιχνίδι ήταν πασίγνωστο για τις εξωφρενικές απαιτήσεις του (εκείνη την εποχή) προκειμένου να τρέξει ικανοποιητικά. Ακόμα και σήμερα, το Crysis μπορεί να φτάσει στα όριά του ένα σύγχρονο gaming PC. Προφανώς, εφόσον η Crytek θα μεταφέρει το Crysis Remastered στο Nintendo Switch, ο κώδικας θα είναι αρκετά βελτιστοποιημένος ώστε το παιχνίδι να είναι "φιλικότερο" στο μοντέρνο hardware.


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.