Jump to content



  • gdp77
    gdp77

    Το Cyberpunk 2077 καθυστερεί μέχρι τις 19 Νοεμβρίου. Η διαφημιστική εκδήλωση παραμένει για τις 25 Ιουνίου.

    Η CD Projekt RED ανακοίνωσε την καθυστέρηση του παιχνιδιού της χρονιάς Cyberpunk 2077, για δεύτερη φορά. Η προηγούμενη ημερομηνία ήταν η 17η Σεπτεμβρίου. Το παιχνίδι θα είναι διαθέσιμο, μετά την ανακοίνωση της καθυστέρησης, στις 19 Νοεμβρίου, για PS4, Xbox One και PC. Η εκδοχή για Stadia θα έρθει αργότερα.

     

    Η πρώτη ημερομηνία κυκλοφορίας ήταν ο Απρίλιος, αλλά η CDPR είχε ανακοινώσει καθυστέρηση με σκοπό να βελτιωθεί το περιεχόμενο του παιχνιδιού. Για άλλη μια φορά, τώρα, ανακοινώνεται καθυστέρηση, καθώς η CDPR ακολουθεί τη φιλοσοφία "δεν θα κυκλοφορήσει μέχρι να είναι έτοιμο".

     

    Ο συνιδρυτής της CDPR, Marcin Iwinski, και ο επικεφαλής του studio ανάπτυξης Adam Badowski, ανακοίνωσαν την καθυστέρηση με ένα μήνυμα προς την gaming κοινότητα που αναμένει με αγωνία το παιχνίδι. Εν ολίγοις αναφέρουν ότι γνωρίζουν ότι η καθυστέρηση θα προκαλέσει απογοήτευση και ζητούν συγγνώμη για αυτό, όμως τονίζουν την πεποίθησή τους ότι το παιχνίδι δεν πρέπει να κυκλοφορήσει μέχρι να είναι τέλειο. Στην ανακοίνωση επίσης δηλώνουν ότι το περιεχόμενο του παιχνιδιού είναι έτοιμο, αλλά η διασύνδεσή του με τους μηχανισμούς του gameplay χρειάζεται βελτιστοποίηση. 

     

     

    Τέλος, ανακοινώνεται ότι η προγραμματισμένη διαφημιστική εκδήλωση για το Cyberpunk 2077 θα πραγματοποιηθεί κανονικά στις 25 Ιουνίου. Σε αυτή την εκδήλωση θα αποκαλυφθούν περισσότερες πληροφορίες για το παιχνίδι. 

     

    Αξίζει να σημειωθεί ότι η νέα ημερομηνία κυκλοφορίας είναι επικίνδυνα κοντά όχι μόνο με την κυκλοφορία των νέων παιχνιδομηχανών (PS5 και Xbox Series X), αλλά και με τις νέες κάρτες γραφικών από AMD και Nvidia (RDNA 2 και Ampere).


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.