Jump to content



  • gdp77
    gdp77

    Το Dell G5 15 SE gaming laptop έρχεται με AMD Ryzen 4000 επεξεργαστές και οικονομική τιμή

    Η Dell αποκάλυψε μια νέα σειρά laptop που ξεκινά από 799$ και ονομάζεται Dell G5 15 SE. Τα laptops της σειράς έρχονται με AMD Ryzen επεξεργαστές 4000 (3ης γενιάς) και διακριτή κάρτα γραφικών Radeon RX 5600M. Αξιοποιούν τις συνδυαστικές επιδόσεις επεξεργαστή και κάρτας γραφικών με το νέο λογισμικό της AMD, το SmartShift, μέσω του οποίου επιτυγχάνεται αυτόματη δυναμική εναλλαγή ισχύος ανάμεσα στη CPU και στη GPU για βελτιωμένη απόδοση σε σχέση με τις προηγούμενες γενιές.

     

    large.dell_g15_4.jpg

     

    Το G5 επίσης αξιοποιεί AMD Radeon λογισμικό για δυναμική διαχείριση των framerates ώστε να μειωθεί το latency και να εξυνθούν οι εικόνες στα παιχνίδια. Η οθόνη είναι 15,6" Full HD,  με δυνατότητα προαιρετικής επιλογής οθόνης 144 Hz (υποστήριξη FreeSync)

     

    large.dell_g15_3.jpg

     

    Η Dell επίσης προσφέρει ένα προαιρετικό WASD 4-zone RGB backlit πληκτρολόγιο που είναι παραμετροποιήσιμο μέσω του Alienware Command Center. Αυτό το λογισμικό επιτρέπει στον χρήστη να ρυθμίσει τις παραμέτρους του hardware και του software ώστε να πετύχει τις επιδόσεις που επιθυμεί. Επιτρέπει επίσης την αποθήκευση πολλών gaming profiles.

     

    large.dell_g15_1.jpg

     

    Ενσωματώνεται επίσης Nahimic 3D Audio for Gamers, ώστε ο χρήστης μέσω, και πάλι, του Command Center να απολαμβάνει ηχητική εμπειρία "360-degree", δυναμική ένταση ήχου και Audio Recon για ηχητική επικάλυψη επί της οθόνης. Η Dell προσφέρει πολλές επιλογές αποθήκευσης με ένα ή και δύο drives, μέχρι 1ΤΒ PCIe M.2 SSD και μεχρι 2ΤΒ 5400 RPM HDD. Η διαθεσιμότητα αναμένεται να ξεκινήσει τον Απρίλιο του 2020.

     


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.