Jump to content


  • yanni
    yanni

    Το Double Dragon επιστρέφει σε PC και PlayStation 4

    Το 1987, η Technos Japan Corporation, κυκλοφόρησε στα arcades το Double Dragon, ένα beat'em up side scrolling παιχνίδι, όπου ένας παίκτης μόνος του ή δύο παίκτες συνεργαζόμενοι, προχωρούσαν συνήθως από αριστερά προς τα δεξιά, ξυλοφορτώνοντας τους αντιπάλους τους. 30 χρόνια μετά το παιχνίδι επιστρέφει σε PC και PlayStation 4.

     

    Το Double Dragon, ήταν ένας από τους πλέον γνωστούς τίτλους της εποχής του στο είδος του και η Technos κυκλοφόρησε δύο ακόμα συνέχειες του παιχνιδιού τις αμέσως επόμενες χρονιές, το Double Dragon II: The Revenge το 1988 και το Double Dragon III: The Rosetta Stone το 1990. Υπήρξαν επίσης πλήθος εκδόσεις για κονσόλες και προσωπικούς υπολογιστές, μια σειρά animation, αλλά και μια ταινία με αληθινούς ηθοποιούς.

     

    5863d6ee59cdc-DoubleDragonscreenshot.jpg

     

    Στα τέλη του επόμενου μήνα θα δούμε το Double Dragon IV. Αρχικά, στις 30 Ιανουαρίου για το PlayStation 4 και στις 31 στο STEAM για τα PCs. Η ιδιαιτερότητα του νέου Double dragon, έναντι των ποικίλων εκδόσεων που είδαμε μετά το Double Dragon 3, είναι ότι στην ανάπτυξή του εμπλέκονται μέλη που δημιούργησαν το αρχικό Double Dragon. Η ιστορία συνεχίζει αμέσως μετά το Double Dragon II και το παιχνίδι θα χρησιμοποιεί γραφικά της εποχής εκείνης, στοχεύοντας μάλλον σε όσους είχαν παίξει το παιχνίδι τότε και θα ήθελαν να ξανά παίξουν ένα παιχνίδι που να θυμίζει εκείνη την εποχή. Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει από την Arc System Works, η οποία πλέον έχει τα δικαιώματα της σειράς.

     

     

    Το κόστος της Ιαπωνικής έκδοσης είναι 800 γιεν, το οποίο μεταφράζεται σε λιγότερο από 7 ευρώ, οπότε μιλάμε για ένα σχετικά φτηνό παιχνίδι.


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.