Jump to content



  • yanni
    yanni

    Το Facebook Messenger υποστηρίζει πλέον και παιχνίδια

    Η τελευταία αναβάθμιση του Facebook Messenger, έρχεται να προσφέρει και την δυνατότητα να παίξει κάποιος παιχνίδια σε αυτόν, να μοιραστεί με τους φίλους του τα κορυφαία του σκορ, αλλά και γενικότερα τα κατορθώματά του στα παιχνίδια που θα είναι διαθέσιμα. Για αρχή περιλαμβάνονται 17 παιχνίδια, τα οποία το Facebook τα αναφέρει ως "Instant Games".

     

    Το νέο αυτό χαρακτηριστικό του Facebook Messenger, είναι διαθέσιμο σε 30 χώρες, τόσο για Android όσο και για iOS συσκευές, με την HTML5 gaming πλατφόρμα να λειτουργεί και μέσω web και μέσω mobile. Στα 17 παιχνίδια που ενσωματώνει αρχικά ο Facebook Messenger, περιλαμβάνονται κλασικά παιχνίδια όπως τα Pac-Man, Galaga, Space Invaders, Arkanoid, Everwing και Words With Friends:Frenzy. Οι χρήστες του Facebook θα είναι σε θέση να ανακαλύψουν παιχνίδια και μέσω της αναζήτησης του Facebook Messenger και μέσω του Facebook News Feed. Για την ώρα το νέο αυτό χαρακτηριστικό του Facebook Messenger είναι σε φάση closed beta , αλλά μελλοντικά θα δίνεται η δυνατότητα στους δημιουργούς να φτιάξουν περισσότερα Instant Games.

     

    newsroom-games.jpg

     

    games-titles-2.jpg

     

    Το Facebook έχει φροντίσει ώστε τα Instant Games να είναι εύκολα προσβάσιμα και να δικαιολογούν και το όνομά τους. Το να παίξει κάποιος ένα από τα παιχνίδια αυτά, είναι πολύ απλό. Δεν απαιτεί κάποιο κατέβασμα παιχνιδιού, αλλά απλά να πατήσει στο εικονίδιο του game controller και να επιλέξει ένα από τα παιχνίδια. Μετά την ολοκλήρωση ενός παιχνιδιού, οι συμμετέχοντες στην συζήτηση θα έχουν την δυνατότητα να δουν το τελικό σκορ και να προσπαθήσουν, αν το επιθυμούν, να το ξεπεράσουν.

     

     


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.