Jump to content



  • yanni
    yanni

    Το GMail θα σταματήσει να υποστηρίζει τον Chrome Browser από την έκδοση 53 και κάτω

    Από τις 8 Φεβρουαρίου και έπειτα, όποιος προσπαθεί να δει τα mail του χρησιμοποιόντας την έκδοση 53 ή παλαιότερη του Chrome, θα βλέπει ένα banner στο πάνω μέρος όπου θα τον ενημερώνει ότι ο browser του δεν θα υποστηρίζεται. Η κίνηση αυτή του GMail έρχεται να επηρεάσει κυρίως αυτούς που παραμένουν στα Windows XP και Windows Vista, για τα οποία η τελευταία διαθέσιμη έκδοση του Chrome είναι η 49.

     

    Με την κίνηση αυτή, η Google επιθυμεί να δώσει ένα σημαντικό κίνητρο στους χρήστες παλιών λειτουργικών της Microsoft, για τα οποία η υποστήριξη έχει σταματήσει εδώ και καιρό, ώστε να αναβαθμίσουν σε νεώτερες και πιο ασφαλείς εκδόσεις των Windows.

     

    Για όσους έχουν λογαριασμούς GMail και συνεχίζουν να χρησιμοποιούν τον Chrome Browser έκδοσης 53 ή παλαιότερης, θα πρέπει να ξέρουν ότι μέχρι το τέλος του 2017 θα συνεχίσουν να έχουν πρόσβαση στα mail τους. H Google όμως σημειώνει ότι η χρήση παλαιότερης έκδοσης, θα είναι επισφαλής μιας και η απουσία υποστήριξης αυτής σημαίνει ότι τα κενά ασφαλείας δεν θα διορθώνονται. Επιπλέον οι χρήστες δεν θα έχουν πρόσβαση σε νέα χαρακτηριστικά, ενώ το νωρίτερο από τον Δεκέμβριο του 2017, οι χρήστες του Chrome 53 ή παλαιότερου θα αρχίσουν να ανακατευθύνονται στην πιο απλοποιημένη HTML έκδοση του GMail.


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.