Jump to content



  • yanni
    yanni

    Το IGN εξαγόρασε την Humble Bundle

    Το IGN προχώρησε στην εξαγορά της γνωστής εταιρίας Humble Bundle, η οποία έγινε γνωστή από τα πακέτα παιχνιδιών που πρόσφερε στους χρήστες, δίνοντας σε αυτούς την επιλογή να πληρώσουν το ποσό που επιθυμούσαν, αλλά και να στηρίξουν παράλληλα κάποιον φιλανθρωπικό οργανισμό, με μέρος των χρημάτων αυτών.

     

    Οι εταιρίες ανακοίνωσαν την συμφωνία εχτές, με τον συνιδρυτή και CEO της Humble Bundle Jeffrey Rosen, να την ανακοινώνει μέσω blog post. Σε αυτό το post διαβεβαιώνει ότι η Humble Bundle θα συνεχίσει να προσφέρει τα γνωστά και καθιερωμένα bundles της, έχοντας όμως πλέον περισσότερους πόρους και δυνατότητες στην διάθεσή της. Η υποστήριξη προς τις φιλανθρωπικές οργανώσεις θα συνεχίσει και ο ίδιος ελπίζει ότι η Humble Bundle με την βοήθεια του IGN θα είναι σε θέση να προσφέρει καλύτερα bundles και περισσότερα χρήματα για φιλανθρωπικούς σκοπούς. Μέχρι σήμερα με την βοήθεια περισσότερων των 10 εκατομμυρίων πελατών, 106 εκατομμύρια δολάρια πήγαν για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

     

    Η Humble Bundle θα συνεχίσει να λειτουργεί ως μια ανεξάρτητη οντότητα εντός του IGN, αν και υπάρχουν αρκετοί που θεωρούν ότι θα τεθεί θέμα σύγκρουσης συμφερόντων. Πολλοί κατηγορούν το IGN για ευνοϊκά reviews παιχνιδιών, με αντάλλαγμα αποκλειστικότητες από τις μεγάλες εταιρίες. Η δυνατότητα πλέον και πώλησης των παιχνιδιών αυτών, πολλοί θεωρούν ότι θα καταστήσει ακόμα πιο δύσκολη την αντικειμενική παρουσίαση των παιχνιδιών, μέσα από τις σελίδες του IGN.


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.