Jump to content



  • X-kyramas
    X-kyramas

    Το Minecraft: Story Mode θα κυκλοφορήσει για PC, κονσόλες και κινητές συσκευές μέσα στο 2015

    WIN 10 LOGO

     

    Όπως αποκαλύφθηκε τον πέρυσι το παιχνίδι λέγεται "Minecraft: Story Mode" και ακολουθεί την αφηγηματική λογική και το σύστημα διαλόγων και επιλογών για το οποίο είναι γνωστή η Telltale Games. Η εταιρία ανακοίνωσε περισσότερες πληροφορίες :

     

    "Θα ελέγχετε τον πρωταγωνιστή Jesse τον οποίο υποδύεται ο ηθοποιός Patton Oswalt. Ο Jesse και η ομάδα του αναζητούν την μυθική ομάδα "Order of the Stone", τέσσερις εξερευνητές που σκότωσαν τον Ender Dragon. Η ομάδα αυτή είναι οι καλύτεροι στο είδος τους : Πολεμιστής, μηχανικός, , griefer και αρχιτέκτονας. Η ομάδα του Jesse ανακάλυψε ότι κάτι δεν πάει καλά και ξεκινάνε την αναζήτησή τους για την θρυλική ομάδα με σκοπό να σώσουν τον κόσμο από τον αφανισμό".

     

    capture story

     

    Στο παιχνίδι αυτό θα συμμετέχουν οι ηθοποιοί Patton Oswalt, Brian Posehn, Ashley Johnson, Scott Porter, Martha Plimpton, Dave Fennoy, Corey Feldman, Billy West και Paul Reubens.

     

    Το Minecraft: Story Mode θα είναι επίσης διαθέσιμο σε επεισόδια όπως ακριβώς τα The Walking Dead, Game of Thrones, Tales from the Borderlands και το The Wolf Among Us. Θα κυκλοφορήσει για Xbox 360, Xbox One, Playstation 3, Playstation 4, Android, iOS, PC και Mac μέσα στο 2015 χωρίς όμως να γνωρίζουμε ακριβή ημερομηνία.

     


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.