Jump to content


  • yanni
    yanni

    Το Nintendo Switch αποκαλύφθηκε και επισήμως

    Η Nintendo παρουσίασε σήμερα το πρωί το Nintendo Switch και στο παρόν νέο θα βρείτε πλήθος πληροφοριών και links για την νέα κονσόλα, video από την παρουσίαση, αλλά και trailers. Όσον αφορά την διαθεσιμότητα και την τιμή της νέας κονσόλας, το Switch θα ξεκινήσει να διατίθεται στις 3 Μαρτίου και θα κοστίζει στην Αμερική $299.99.

     

    Θυμίζουμε ότι η κονσόλα έρχεται να παντρέψει το mobile gaming με το παιχνίδι στο σαλόνι, με το Switch να έχει την μορφή ενός tablet που όμως μπορεί να τοποθετηθεί σε ένα dock επιτρέποντάς του να στείλει την εικόνα του σε μια τηλεόραση.

     

    Διαθέτει αποσπώμενα χειριστήρια τα οποία η Nintendo αποκαλεί Joy Con controllers και τα οποία μπορούν να χρησιμοποιηθούν είτε ως ανεξάρτητα χειριστήρια, για multiplayer gaming, είτε θα μπορούν συνδεόμενα μεταξύ τους μέσω ενός κατάλληλου εξαρτήματος να συνθέσουν ένα πλήρες gamepad. Διαθέτουν και motion sensing σύστημα επιτρέποντάς τους να διαβάσουν κάποιες κινήσεις των χεριών.

     

    Σε mobile mode η αυτονομία του θα κυμαίνεται από 2,5 έως 6,5 ώρες. Θα μπορεί κάποιος πάντως να το φορτίζει καθόσον παίζει μέσω της USB θύρας του, κάτι που αυξάνει σημαντικά τον χρόνο αυτό. Έως 8 Switch θα μπορούν να συνδεθούν ασύρματα για multiplayer gaming.

     

    Η οθόνη του Switch θα είναι τεχνολογίας capacitive, τεχνολογία που η Nintendo υιοθετεί για πρώτη φορά μιας και σε όλες τις προηγούμενες κονσόλες της επέλεγε οθόνες με resistive τεχνολογία αφής.

     

    Επιπλέον των παραπάνω, το software του Nintendo Switch θα είναι region free, ενώ το online gaming δεν θα είναι δωρεάν, παρά μόνο αρχικά και μέχρι το Φθινόπωρο του 2017. Κάθε μήνα πάντως οι συνδρομητές θα μπορούν να κατεβάζουν δωρεάν έναν τίτλο για NES ή SNES. Οι τίτλοι αυτοί θα έχουν πιθανόν τροποποιηθεί κατάλληλα, ώστε να υποστηρίζουν online gaming.

     

    Η Nintendo επίσης θα διαθέτει χειριστήρια και το docking station και ξεχωριστά για όποιον χρειάζεται κάτι παραπάνω από αυτό που θα βρει στην συσκευασία της κονσόλας.  Όσον αφορά το ίδιο το Switch, θα διατίθεται σε δύο εκδόσεις με μοναδική διαφορά τα χρώματα των χειριστηρίων. Και οι δύο εκδόσεις θα κοστολογούνται προς $299.99.

     

    Όσον αφορά τις τιμές των παιχνιδιών, αυτά θα κοστίζουν $60, ουσιαστικά στα ίδια επίπεδα που κοστολογούνται τα παιχνίδια των Wii U, PS4 και XBox One, αλλά σαφέστατα ακριβότερα από αυτά φορητών κονσολών όπως τα 3DS και PS Vita.

     

    Μπορείτε να παρακολουθήσετε το σύνολο της παρουσίασης στο παρακάτω βίντεο.

     

     

    Πέραν της παρουσίασης υπάρχουν και 17 trailers από το event. Μπορείτε να τα δείτε όλα εδώ.

     

     

     


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.