Jump to content


  • yanni
    yanni

    Το Office Lens της Microsoft έρχεται στο Android και το iOS

    .
    Η Microsoft την προηγούμενη Πέμπτη ανακοίνωσε την διαθεσιμότητα του Office Lens (Windows Phone Store), τόσο ως preview έκδοση για το_Android, όσο και ως πλήρη έκδοση για τις iOS συσκευές, μέσω του_App Store.

     


     


    Το Office Lens επιτρέπει στον κάτοχο του κινητού στο οποίο τρέχει η εφαρμογή, να πάρει φωτογραφίες από αποδείξεις, επαγγελματικές κάρτες, πίνακες ή οτιδήποτε γενικότερα και να το σώσει στο OneNote, την εφαρμογή της Microsoft για να κρατάει κάποιος σημειώσεις ή στο OneDrive. Το OneNote είναι επίσης δωρεάν και διαθέσιμο για Windows, Windows Phone, iOs, Android, αλλά και ως Web εφαρμογή.

     


    Office Lens whiteboard

     

    Office Lens word

     


    Επιπλέον το Office lens διαθέτει OCR(Optical character recognition) δυνατότητες, δίνοντας την δυνατότητα να μετατρέψει κάποιος εικόνες αποθηκευμένες με το Office Lens σε Word, PowerPoind ή PDF αρχεία. Το Office Lens αυτόματα κόβει και βελτιώνει την ποιότητα των φωτογραφιών, βελτιώνοντας την αναγνωσιμότητα τους και επιπλέον επιτρέπει να ψάξει κάποιος μέσα σε αυτές κάποια λέξη, πάλι κάνοντας χρήση των OCR δυνατοτήτων του.

     


     


    Οι δυνατότητες των εκδόσεων για Windows Phone, iOS και Android, είναι παραπλήσιες, με αυτή του iOS να στερείτε 2-3 χαρακτηριστικών. H Microsoft πάντως σκοπεύει να συνεχίσει να αναπτύσσει το Office Lens, προσθέτοντας συνεχώς νέα χαρακτηριστικά και δυνατότητες.


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.