Jump to content



  • gdp77
    gdp77

    Το Steam αποκαλύπτει τα κορυφαία σε πωλήσεις games του 2019

    Το δημοφιλές στους απανταχού gamers Steam αποκάλυψε τα games που πούλησαν περισσότερο κατά το έτος 2019. Αν και οι πωλήσεις του Steam προφανώς και δεν αντιπροσωπεύουν τη συνολική αγορά των games, καθώς υπάρχουν και άλλα σημαντικά stores (GOG, EPIC Games Store, Origin κ.α.), εντούτοις τα στατιστικά στοιχεία που δίνει το Steam μπορούν να αξιοποιηθούν για χρήσιμα συμπεράσματα. Σημειώνουμε ότι στα κορυφαία σε πωλήσεις παιχνίδια του Steam περιλαμβάνονται και αυτά με τον μεγαλύτερο τζίρο π.χ. free to play games που κερδίζουν όμως χρήματα από πωλήσεις εντός του παιχνιδιού (skins, extras κτλ.).

     

    Στην Platinum κατηγορία του Steam, βρίσκονται παιχνίδια online όπως τα Warframe, DOTA 2, PUBG και το Elder Scrolls Online μέχρι και παιχνίδια στρατηγικής όπως τα Civilization VI και Total War: Three Kingdoms. Βλέποντας ακόμα και το Destiny 2 στην κατηγορία Platinum, δεν είναι ξεκάθαρο αν το Steam θεωρεί "πώληση" την κάθε εξαργύρωση από το Blizzard store στο Steam store. Αν όμως αυτές οι πωλήσεις δεν περιλαμβάνονται στα γενικά σύνολα, τότε είναι εντυπωσιακή η παρουσία του Destiny 2, το οποίο κυκλοφόρησε την 1η Οκτωβρίου.

     

    large.Xm1NQEd1YV1VgBJl.jpg

     

    Στη δεύτερη κατηγορία, Gold, περιλαμβάνεται το Witcher III: Wild Hunt, το οποίο κέρδισε ακόμα μεγαλύτερη δημοφιλία  από την ομώνυμη και πολυδιαφημισμένη σειρά του Netflix. Αξιοσημείωτη είναι και η παρουσία του Halo: The Master Chief Collection που κυκλοφόρησε στις 3 Δεκεμβρίου, αν και ήταν διαθέσιμο για προπαραγγελία αρκετά πριν. Το Red Dead Redemption δεν κατάφερε να μπει στη Gold κατηγορία και βρίσκεται στη Silver.

     

    large.oYwt7l9a5GZpSNOs.jpg

     

    Στα παιχνίδια με τους περισσότερους παίκτες ταυτόχρονα (100.000) περιλαμβάνονται τα Total War: Three Kingdoms, Sekiro, Halo: The Master Chief Collection και Destiny 2.

     

    large.lLVURjsPcDsGblSf.jpg

     

    Μπορείτε να δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα του Steam και όλες τις κατηγορίες με τα κορυφαία παιχνίδια στο επίσημο site.


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.