Jump to content


  • yanni
    yanni

    Το Steam δημοσίευσε τις λίστες με τα κορυφαία παιχνίδια του 2018

    Το Steam δημοσίευσε τα στατιστικά του με τα κορυφαία παιχνίδια του 2018. Ειδικότερα υπάρχουν πέντε λίστες στις οποίες περιλαμβάνονται, τα παιχνίδια που έκαναν τις περισσότερες πωλήσεις, οι κορυφαίες νέες κυκλοφορίες για το 2018, οι κορυφαίοι τίτλοι εικονικής πραγματικότητες, οι κορυφαίοι τίτλοι με Early Access, αλλά και η λίστα που περιλαμβάνει τα παιχνίδι που παίχτηκαν πιο πολύ από τους παίκτες.

     

    Παιχνίδια όπως τα Warframe, DOTA 2, Monster Hunter: World, PUBG και CS: GO βρίσκονται τόσο στην λίστα με τις περισσότερες πωλήσεις, όσο και σε αυτήν των παιχνιδιών που επέλεξαν να παίξουν περισσότεροι οι παίκτες. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι περιπτώσεις του The Witcher 3, το οποίο συνεχίζει να βρίσκεται στις κορυφαίες θέσεις, ενώ το No man's Sky φαίνεται να έχει ξεπεράσει τα αρχικά του προβλήματα με πλέον πάνω από 50 χιλιάδες παίκτες ταυτόχρονα.

     

    Περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να βρείτε στο σχετικό blog post στο Steam Blog εδώ:

    Steam Blog :: Steam “Best of 2018” Lists; A Look Back At 2018

     

    Steam 2018 -1.jpg

     

    Steam 2018 -2.jpg

     

    Steam 2018 -3.jpg

     

    Steam 2018 -4.jpg


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.