Jump to content



  • yanni
    yanni

    Το Twitch θα ξεκινήσει να πουλάει παιχνίδια

    Το Twitch σκοπεύει να ξεκινήσει να πουλάει παιχνίδια και παράλληλα να εκμεταλλευτεί τις δυνατότητές του ως streaming service, δίνοντας την ευκαιρία στους streamers να αποκομίζουν κέρδος από την πώληση παιχνιδιών. Η νέα αγορά παιχνιδιών του Twitch ονομάζεται Twitch Games Commerce.

     

    Η ιδέα της δημιουργίας του Twitch Games Commerce βασίζεται στο ότι, πολλοί θα αποφασίσουν  να αγοράσουν ένα παιχνίδι, εφόσον πρώτα δουν κάποιον άλλον να παίζει αυτό το παιχνίδι. Η όλη διαδικασία περιγράφεται ως εξής. Αρχικά βλέπουν τα streams του παιχνιδιού στο Twitch, κατόπιν πηγαίνουν σε κάποια άλλη εταιρία η οποία πουλάει το παιχνίδι ώστε να το αγοράσουν και κατόπιν επιστρέφουν στο Twitch ώστε να δημιουργήσουν, εφόσον επιθυμούν, τα δικά τους streams. Το Twitch θέλει όλα τα παραπάνω βήματα να γίνονται εντός της υπηρεσίας, για αυτό το λόγω ξεκινάει και το Twitch Games Commerce.

     

    Μάλιστα οι streamers θα έχουν την ευκαιρία να βγάζουν και κέρδος από τις πωλήσεις παιχνιδιών. 5% των κερδών από τις πωλήσεις των παιχνιδιών, θα πηγαίνουν στους συνεργαζόμενους streamers εφόσον οι πωλήσεις γίνονται μέσω των σελίδων τους στο Twitch, ενώ το 70% θα πηγαίνει στον δημιουργό του παιχνιδιού. Το υπόλοιπο 25% θα πηγαίνει στο Twitch, ποσοστό χαμηλότερο από το 30% που λέγεται ότι παίρνουν το Stream και το GOG.

     

     

    Το Twitch Games Commerce θα ξεκινήσει εντός της Άνοιξης, με παγκόσμια διαθεσιμότητα εντός του έτους, με παιχνίδια από τις Paradox Interactive, Ubisoft, Vlambeer και άλλους δημιουργούς. Ο αγοραστής θα κατεβάζει τα παιχνίδια από το Twitch και θα τα τρέχει μέσω του Twitch launcher. Οι πωλήσεις θα διευθετούνται από την Amazon η οποία είχε εξαγοράσει το Twitch το 2014. Η ανακοίνωση του Twitch Games Commerce έρχεται λίγο καιρό μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων του 2016 τα οποία είδαν το Twitch να μεγαλώνει με πάνω από ένα εκατομμύριο νέους συνδρομητές στο Twitch Prime.

     


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.